Ozan Kıymaç kimdir? Didem Soydan'la sevgili mi?

Ozan Kıymaç'la öpüşürken çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmasıyla gündeme oturan güzel model Didem Soydan'ın Kıymaç'la sevgili olup olmadığı merak konusu oldu. Peki, Ozan Kıymaç kimdir? Didem Soydan'la sevgili mi? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü model Didem Soydan, Ozan Kıymaç'la öpüşürken çektiği görüntüleri paylaşmasıyla yine gündeme oturdu. Yapılan haberlerin ardından Ozan Kıymaç'ın kim olduğu ve Didem Soydan'la sevgili olup olmadıkları araştırılmaya başlandı. Peki, Ozan Kıymaç kimdir? Didem Soydan'la sevgili mi? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Ozan Kıymaç kimdir? Didem Soydan'la sevgili mi?

Manken Didem Soydan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar olay oldu. Didem Soydan, fotoğrafçı Ozan Kıymaç'la çekildiği bu kareleri Instagram hesabından paylaştı. Dudak dudağa poz veren ikilinin fotoğrafları büyük ilgi gördü. Bazı sosyal medya kullanıcıları fotoğrafları 'Didem'in aşk pozu' olarak yorumladı. Öte yandan manken Didem Soydan paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Manken Didem Soydan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar olay oldu.

Soydan, fotoğrafçı Ozan Kıymaç'la çekildiği bu kareleri Instagram hesabından paylaştı. Dudak dudağa poz veren ikilinin fotoğrafları büyük ilgi gördü.

Bazı sosyal medya kullanıcıları fotoğrafları 'Didem'in aşk pozu' olarak yorumladı.

Ünlü manken Didem Soydan paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor... En son erkek arkadaşlarıyla yaptığı dans çok konuşulan Soydan; 'Biz ona tost dansı diyoruz' açıklamasını yapmıştı.

OZAN KIYMAÇ

Didem Soydan'ın yeni sevgilisi Ozan Kıymaç'ın, ünlü mankenin eski sevgilisi Erdi Doğan gibi fotoğrafçı olduğu söyleniyor.

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan, 1 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan, baba tarafı ise Arnavutlu göçmeni. Çocukluğundan itibaren sık sık Arnavutluk'u ziyaret eden Didem Soydan, ünlü bir model. Özellikle şarkıcı Can Bonomo ile yaşadığı aşktan ötürü tüm Türkiye'nin daha yakından tanıdığı bir isme dönüşen Didem Soydan, Koç burcu.

DİDEM SOYDAN VE KARİYERİ

Didem Soydan, ilk fotomodellik ve modellik tecrübesini 20'li yaşlarının başında yaşadı. Üniversitede okurken harçlığını çıkartmak için bir mağazada çalışan Didem Soydan, bu mağazada modacı Ümit Ünal'la karşılaştı. Ünal'ın defile teklifini kabul eden Didem Soydan, ilk podyum deneyimini 19 yaşında yaşadı. Didem Soydan daha sonra aralarında Hakan Yıldırım ve Özlem Süer gibi çok sayıda ismin olduğu pek çok modacının defilesine çıktı. Soydan'ın modacı Umut Eker'le açtıkları bir mağaza da var.

DİDEM SOYDAN-CAN BONOMO İLİŞKİSİ

Didem Soydan, şarkıcı Can Bonomo ile yaşadığı aşk ile tüm Türkiye çapında tanınan bir isme dönüştü. Didem Soydan ve Can Bonomo, ilişki yaşadıkları dönemde sıklıkla sosyal medya paylaşımlarında bulundular. Çiftin evlilik hazırlığı yaparken 2016 yılında ayrılma kararı aldıklarını duyurması, şaşkınlıkla karşılandı.

DİDEM SOYDAN DİZİ VE FİLMLERİ

Soydan, modelliğinin yanı sıra bazı dizi ve filmlerde oynayarak oyunculukta da şansını denedi. Didem Soydan'ın oynadığı bazı dizi ve filmler şöyle: 2012 yılında 'Bir Hikâyem Var' adlı sinema filmi, yine aynı yıl 'Uçurum' adlı TV dizisi, 2013 yılında 'Güzel Çirkin' adlı TV dizisi, 2014 yılında 'Mutlak Adalet' adlı sinema filmi, 2015 yılında 'Aşk Yeniden' adlı TV dizisi.

DİDEM SOYDAN VE SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI

Ünlü model, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Özellikle Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle hem beğeni topluyor hem de eleştiriliyor. Geçtiğimiz yıl yaptığı 'metro' paylaşımıyla sıklıkla konuşulan ve tartışılan Didem Soydan son olarak iki erkekle dans ettiği video sebebiyle gündeme gelmiş, video sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölmüştü.

DİDEM SOYDAN VE YOUTUBE

YouTube'un son yıllarda her geçen gün daha da önemli bir dijital platform olmasından ötürü bazı ünlüler Youtuber olmayı seçiyor. Didem Soydan da YouTuber olmaya karar veren ünlülerden biri. Didem Soydan, 'Di D' adlı bir YouTube kanalı açtı. Didem Soydan, YouTube kanalında bugüne kadar 100'e yakın makyaj ve güzellik videosu çekti.

 

Ozan Kıymaç kimdir? Didem Soydan'la sevgili mi? ile ilgili etiketler Didem Soydan Ozan Kıymaç sevgili mi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.