Ozan Kabak'tan Fatih Terim'e ziyaret

Galatasaray altyapısından yetişen ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sarı-kırmızılı formayı giyen en genç futbolcu olarak tarihe geçen Ozan Kabak, 3 sezon önce ayrıldığı Florya'ya geri dönerek hocası Fatih Terim'le hasret giderdi.

A Milli Takım'ın yıldız stoperi Ozan KabakGalatasaray Teknik Direkötrü Fatih Terim'i ziyaret etti. Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısından yetiştikten sonra 2018-19 sezonun devre arasında 11 milyon euro bonservisle Stuttgart'a transfer olan 21 yaşındaki futbolcu, hocasıyla hasret giderdi.

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Liverpool'da geçiren ve EURO 2020'de milli takım kadrosunda yer alan Ozan Kabak, akşam antrenmanı öncesinde tecrübeli teknik adamla bir araya geldi.

Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol Akademimizin gururlarından biri olan, eski futbolcumuz Ozan Kabak, akşam antrenmanı öncesi teknik direktörümüz Fatih Terim'i ziyaret etti" ifadeleri kullanıldı.

Bonservisi Schalke 04'te bulunan Ozan Kabak'ın 18 milyon euroluk satın alma opsiyonu Liverpool'da bulunuyor. Premier League devi Ozan'la ilgili kararını henüz vermedi. Schalke 04 Bundesliga'dan küme düşünce yıldız ismin takımda kalması imkansız hale geldi. Şenol Güneş tarafından EURO 2020'de hiç şans verilmeyen futbolcunun hangi takıma transfer olacağı merak konusu...

Ozan Kabak'tan Fatih Terim'e ziyaret

BURAK ELMAS DA FLORYA'DA

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; Burak Elmas ile Fatih Terim'in Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya geldiği bildirildi. Görüşmede genel kurul üyesi iş insanı Bahattin Demirbilek'in de yer aldığı kaydedildi.

Paylaşımda yer alan fotoğraflarda Burak Elmas ile Fatih Terim'in samimi ve neşeli görüntüsü dikkati çekti.

Galatasaray'da 19 Haziran'da yapılan olağan seçimli genel kurulda başkanlığa seçilen Burak Elmas, sözleşmesi sona eren Fatih Terim ile yola devam etti ve mazbatasını bile almadan tecrübeli teknik adamı takımın başına getirdi.

Ozan Kabak'tan Fatih Terim'e ziyaret ile ilgili etiketler Ozan Kabak Galatasaray Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.