Ozan Kabak'tan duygusal veda... "Liverpool’da geçirdiğim süreyi bana yazdığınız besteyle hatırlayacağım"

Stopere 40 milyon euro bonservisle İbrahima Konate'yi alan Liverpool, Ozan Kabak'ın satın alma opsiyonunu kullanmadı. Tapusu Schalke 04'te bulunan milli futbolcu, Premier League devine Türkçe ve İngilizce olarak veda etti: "Liverpool’da geçirdiğim süreyi bana yazdığınız besteyle hatırlayacağım"

Premier League devi Liverpool, milli stoper Ozan Kabak'ın bonservisini almadı. 21 yaşındaki futbolcuyu devre arasında Bundesliga ekini Schalke 04'ten kiralayan İngiliz şampiyonu, satın alma opsiyonunu kullanmadı. Ozan Kabak da Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Liverpool'a ve taraftara veda etti.

İngilizce ve Türkçe olarak yaptığı paylaşımda Ozan Kabak, "Sevgili Liverpool Ailesi, buraya geldiğim ilk günden itibaren bana göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için teşekkür ederim. Liverpool’da geçirdiğim dört ay boyunca kariyerim adına önemli bir tecrübe edindiğimi düşünüyorum. Hocam Jürgen Klopp ve tüm takım arkadaşlarımdan çok şey öğrendim. Bu özel ailenin parçası olmak gurur vericiydi. Liverpool’da geçirdiğim süreyi bana yazdığınız beste ile, mutlu bir şekilde hatırlayacağım. YNWA. Ozan" ifadelerini kullandı.

Ozan Kabak'tan duygusal veda... "Liverpool’da geçirdiğim süreyi bana yazdığınız besteyle hatırlayacağım"

İBRAHİMA KONATE'Yİ ALDILAR

Liverpool'un Alman teknik direktörü Jürgen Klopp, yaz transfer döneminde ilk transferini Bundesliga ekibi RB Leipzig'den İbrahima Konate'yi alarak yaptı. "Kırmızılar" 22 yaşındaki Mali asıllı Fransız stoperin bonservisine 40 milyon euro ödedi.

Galatasaray altyapısından yetişen ve 2018-19 sezonunun devre arasında Sarı-Kırmızılı kulübe 11 milyon euro kazandırarak Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak, 1 sezon sonra 15 milyon euroya Schalke 04'e transfer oluştu. Bundesliga'dan düşen Gelsenkirchen ekibiyle 2024'e kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcunun ismi Avrupa'nın diğer büyük kulüpleriyle anılıyor.

Ozan Muhamme Kabak, geçen sezon Liverpool formasıyla Premier League'de 9, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maça çıkmıştı. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, genç stoperi EURO 2020'deki 3 maçta da oynatmadı.

Ozan Kabak'tan duygusal veda... "Liverpool’da geçirdiğim süreyi bana yazdığınız besteyle hatırlayacağım" ile ilgili etiketler Ozan Kabak Liverpool Schalke 04 İbrahima Konate
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.