Ozan Kabak'ın en kötü günü... Chelsea evinde Norwich City'ye 7 çekti!

Premier League'in 9. haftasında oynanan maçta Chelsea, sahasında Norwich City'yi 7-0 mağlup etti. Konuk takımda forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak 90 dakika sahada kalırken, takım arkadaşı Ben Gibson, 65. dakikada kırmızı kart gördü. Bu skor milli stoperin kariyerindeki en ağır yenilgi oldu.

Premier League'in 9. haftasında Norwich City'yi ağırlayan Chelsea, 3 puanı 7-0'lık galibiyetle aldı. Londra devi 22 puana yükselip liderliğini sürdürürken milli stoper Ozan Kabak'ın forma giydiği Yeşil-Sarılılar, galibiyetsiz ve sadece 2 puan toplayabildi.

Geçen sezon devre arasında Liverpool'a transfer olan ve düzenli 11'de oynayan 21 yaşındaki Ozan Kabak, bu yaz zorunlu satın alma opsiyonuyla Schalke 04'ten Norwich City'ye kiralandı. Alman teknik direktör Daniel Farke yönetiminde bir sezonluk aranın ardından Premier League sayfasını yeniden açan "Kanaryalar" ilk 9 haftada galibiyet yüzü göremedi.

7-0'lık Chelsea hezimetinde 90 dakika forma giyen milli stoper, kariyerinin en ağır yenilgisini tattı. Geçen sezon Bundesliga'dan düşen Schalke 04'e veda eden genç futbolcunun yeni takımı da Premier League'in en büyük düşme adayı konumunda...

CHELSEA İSTİM ÜSTÜNDE

Hem Premier League'de hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna doludizgin devam eden Chelsea, ligdeki galibiyet serisini üç maça çıkardı. Bu sezon yalnızca Manchester City'ye 0-1 mağlup olan Thomas Tuchel'in takımın Mason Mount, attığı 3 golle Norwich maçına damga vurdu.

Stamford Bridge'de farklı galibiyeti getiren golleri 8, 85 ve 90+1. dakikalarda Mason Mount, 18. dakikada Callum Hudson-Odoi, 42. dakikada Reece James, 57. dakikada Ben Chilwell ve 62. dakikada James Aarons (kendi kalesine) attı.

Ozan Kabak'ın en kötü günü... Chelsea evinde Norwich City'ye 7 çekti!

Ozan Kabak'ın en kötü günü... Chelsea evinde Norwich City'ye 7 çekti! ile ilgili etiketler Ozan Kabak Chelsea Norwich City premier league Mason Mount
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.