Ozan Kabak'a 6 maç men cezası!

Tükürük soruşturması devam eden Ozan Kabak'ın 6 maç men cezası alacağı öne sürüldü. Alman basınında yer alan haberlerde, daha önce yaşanan benzer olaylarda 6 maç men kararı verildiği hatırlatıldı.

Bundesliga'da geçen hafta oynanan Schalke04-Werder Bremen maçında Bremen'in İsveçli oyuncusu Ludwig Augustinsson'a faul yapıp, rakibi yerdeyken üzerine tüküren Ozan Kabak'ın 6 maç ceza alacağı iddia edildi.

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild'de yer alan haberde, rakibine tükürdükten sonra kırmızı kart gören milli stoper için daha ağır bir ceza yoldaydı ancak, Ozan'ın sosyal medyadan yaptığı öüzr açıklaması hafifletici sebep olarak ele alınacak.

TÜKÜRMEYE 6 MAÇ VERİLİYOR

Haberde, benzer bir olayın 2019'da yaşandığı hatırlatıldı ve eski Stuttgart doğumlu Santiago Ascacibar'ın o dönem Leverkusen forması giyen Kai Havertz'e tükürmesi nedeniyle 6 maçla cezalandırıldığı hatırlatıldı.

Kasıtlı öksürme ve tükürmeyi cezalandıran Uluslararası Futbol Birliği Kurulu'nun (IFAB) Koronavirüs'le ilgili yeni kuralının açık bir niyetin kanıtlanması gerekçiği için burada geçerli olmadığı da haberde yer aldı.

Ozan Kabak'a 6 maç men cezası! ile ilgili etiketler Ozan Kabak Schalke 04 Bundesliga
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.