"Ozan Kabak transferi 3 aylık bir transfer değil"

Spor yazarı Mehmet Demirkol, Ozan Kabak'ın Galatasaray'dan Stuttgart'a transferi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Manşet programında sporun gündemini değerlendirdi.

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları;

OZAN KABAK'IN STUTTGART'A TRANSFERİ

Ozan Kabak transferi bizde olmayan bir şey. Bize özel bir transfer. Ne zaman ki böyle bir transferi doğal olarak görürsek o zaman işi çözmüş olacağız. Ozan, 3 aylık performansıyla Stuttgart’a transfer olmadı. 3 aylık performansı elbette transferine katkı sağladı. 50 kez milli oldu ve 13 gol attı. Dünya Kupası’nda oynadı. Bu oyuncular, zaten dünyanın radarında. Biz çok az yaptığımız bir şeyi yaptık. Oyuncuyu, bir jenerasyonu parlattı ve yükseltti. 2000 jenerasyonu gelecek diye konuşuluyordu. Bizler bu jenerasyonu izlemiyor olabiliriz. Ama Alman ve İngilizler izliyor. Fatih Terim'i de tebrik etmek lazım.

"OZAN KABAK'I ÜRETİM HATASI OLARAK YETİŞTİRDİK"

Ozan Kabak, Stuttgart’ta Pavard gibi bir gelişim sağlasın istiyorlar. Böylece daha da iyi bir fiyata satabilecekler. Ozan Kabak’ı üretim hatası olarak yetiştirdik. Daha önce de yetişti böyle oyuncular. Galatasaray, kendi yetiştirdiği oyuncuya maaş artışı yapamıyor. Çünkü hesaplar kontrol altında. Doğru planlama yapamazsan oyuncuları elinde tutamayacaksın. Artıdan eksiye tam ortada bir denge sağlayabilmen lazım. Oyuncularına 30 bin Euro’dan fazla maaş veremeyecek duruma gelebilirsin.

"Ozan Kabak transferi 3 aylık bir transfer değil" ile ilgili etiketler Galatasaray Mehmet Demirkol Ozan Kabak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.