Liverpool'da Ozan Kabak da sakatlandı!

Bu sezon stoper sakatlıklarıyla sarsılan Liverpool'da devre arası transfer edilen Ozan Kabak da sakatlandı... Anfield Road'da 1-0 mağlup oldukları Chelsea maçında 90 dakika görev yapan milli stoperin sakatlık yaşadığı ve Fulham maçında forma giyemeyebileceği belirtildi.

Premier League'in 29. haftasında Liverpool ile Chelsea karşı karşıya geldi. Evinde 6 maçtır kazanamayan ve bu maçların son 4'ünde sahadan mağlup ayrılan Liverpool, Londra devi karşısında kötü gidişata son vermek istiyordu ancak kabus sürdü.

Jürgen Klopp'un takımı maçı 0-1 kaybederken, milli stoper Ozan Kabak da sakatlandı. Bu sezon tanınmayacak hale gelen son şampiyon Liverpool'da zorlu randevu öncesi diğer stoperleri Van Dijk, Matip ve Joe Gomez'in yanı sıra zaman zaman stoper de oynayan kaptan Jordan Henderson'ın sakatlıkları bulunuyordu.

Milli stoper Ozan Kabak, ilk 11'de başladığı maçta 90 dakika forma giydi. Fulham maçının basın toplantısında konuşan Klopp"Ozan dün maçtan sonra ufak bir sorun yaşadı. Çok maç oynadı ve Fulham için hazır mı göreceğiz. Oynayabilir gibi görünmüyor, bu yüzden çözümler bulmamız gerekecek" dedi.


Ara transferin son gününde Kırmızılar'a katılan Ozan Kabak, takımıyla 5 maçta 450 dakika görev yaptı.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında RB Leipzig'le de Anfield Road'da kozlarını paylaşacak olan Jürgen Klopp'un takımı, Premier League'in ilk yarısında Stamford Bridge'de oynanan maçı 2-0 kazanmıştı.

Chelsea ise yeni hocası Thomas Tuchel yönetiminde hiç yenilmedi... Son 2 maçında berabere kalan Maviler, Devler Ligi potasındaki yerini sağlamlaştırmak adına mutlak 3 puana ihtiyaç duyuyordu ve 42'de Mason Mount'un attığı golle 3 puana uzandı.

Liverpool'da Ozan Kabak da sakatlandı! ile ilgili etiketler Liverpool Chelsea
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.