Ozan Kabak Devler Ligi'nde maçın adamı seçildi

Liverpool'da forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, İngiliz devinin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'i 2-0 yendiği maçta gösterdiği performansından dolayı taraftarın oylarıyla 'maçın adamı' seçildi. Karşılaşma, Budapeşte'deki Puşkaş Arena'da oynandı.

Liverpool'un RB Leipzig'i 2-0 mağlup ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında sahanın en iyisi Ozan Kabak seçildi... Devre arası transferin son günü İngiliz devine imza atan 20 yaşındaki milli stoper, taraftarın oylarıyla 'maçın adamı' seçildi.

Liverpool'un Twitter hesabından yapılan oylamada Ozan Kabak, Curtis Jones, Muhammed Salah ve Trent Alexander-Arnold isimleri yer aldı. Kırmızı formayla 2. maçına çıkan ve 90 dakika boyunca oldukça etkili bir performans sergileyen Ozan, performansıyla teknik direktör Jürgen Klopp'u da memnun etti.

Ozan Kabak Devler Ligi'nde maçın adamı seçildi

Premier League'de oynadığı son 6 maçın 4'ünü kaybeden Liverpool, 6 maçtır kalesini gole kapatamıyordu. Virgil van Dijk, Joel Matip ve Joe Gomez gibi 3 önemli stoperini sakatlığa kurban veren "Kırmızılar", Ozan Kabak transferiyle adeta nefes aldı. Milli stoper aynı zamanda bir İngiliz kulübüyle Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen ilk Türk oyuncu oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ozan Kabak, "Bu maç benim için çok özel olacak çünkü Liverpool formasıyla gol yemeden tamamladığımız ilk maçtı. Biraz daha zamana ihtiyacım olacak, yeni bir oyuncuyum, genç bir oyuncuyum. Adaptasyon sürecim olacak. Zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum" dedi.

Ozan Kabak, Ada ekibi ile ilk maçına geçtiğimiz hafta Leicester City deplasmanında çıktı ve 90 dakika forma giydi. A Milli oyuncu, Leipzig karşısında da ilk 11’de karşılaşmaya başlayarak Liverpool ile ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıktı.

Ozan Kabak Devler Ligi'nde maçın adamı seçildi ile ilgili etiketler Liverpool Ozan Kabak leipzig UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.