Ozan Kabak: Fenerbahçe'de oynama ihtimalim yok! Ayşe Arman'a konuştu...

Schalke'nin genç savunmacısı 20 yaşındaki Ozan Kabak, Galatasaray'a olan tutkusu sebebiyle, herhangi bir teklif gelmesi durumunda bile, Fenerbahçe'de forma giymeyeceğini belirtti.

Schalke 04 forması giyen Ozan Kabak, gazeteci Ayşe Arman'ın Instagram üzerinden yaptığı yayına konuk oldu. Kabak, takipçilerden gelen "Bir gün Fenerbahçe'de oynar mı?" sorusuna "Ben Galatasaraylıyım, bir gün Fenerbahçe'de oynama ihtimalim yok" yanıtını verdi.

Galatasaray altyapısında yetiştikten sonra 2019'da Stuttgart'a ve oradan Schalke'ye transfer olan 20 yaşındaki stoper, Almanya'ya uyum sağlamakta ilk etaplarda zorlandığını itiraf ederken "Almanya demek, problem demek. Taşındım, koltuk siparişi verdim, 12 haftada geldi koltuklarım. Allah'tan bir Türk buldum, bana numunelik eşya verdi. Almanların pratik zekası sıfır, 12 haftaysa, 12 hafta. Ne yazıyorsa o" şeklinde konuştu.

 Ozan Kabak: Fenerbahçe'de oynama ihtimalim yok! Ayşe Arman'a konuştu...

Ozan Kabak: Fenerbahçe'de oynama ihtimalim yok! Ayşe Arman'a konuştu... ile ilgili etiketler Ozan Kabak Ayşe Arman Instagram canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.