Reklam yüzü olduğu banka anlaşmayı rafa kaldırdı!

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiası olayının ardından gündem olan oyuncu Ozan Güven'e bir darbe de reklam yüzü olduğu bankadan geldi. Banka Ozan Güven hakkında dava açılmasıyla beraber devam eden reklam kampanyasını iptal ettiği ve afişleri toplattığı öğrenildi.

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan oyuncu Ozan Güven'e reklam yüzü olduğu bankadan ambargo geldi. Güven'in reklam yüzü olduğu banka, oyuncunun bütün afişlerini kaldırdı.

Reklam yüzü olduğu banka anlaşmayı rafa kaldırdı!

BANKADAN YAPTIRIM

6 aydır beraberlik yaşadığı sosyal medya editörü Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla yargılanacak olan ünlü oyuncu Ozan Güven'in reklam yüzü olduğu bankadan yaptırım geldi. Bankanın, Güven'in yer aldığı bütün reklam afişlerini kaldırdığı belirtildi.

Reklam yüzü olduğu banka anlaşmayı rafa kaldırdı! - Resim : 2

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ünlü oyuncuya tepki gösteren bir grup kadın geçen günlerde bankanın Kartal şubesinin önünde eylem yapmış ve "Ozan Güven’i reklamlarda görmek istemiyoruz” demişti.

Son olarak da, Güven hakkında dava açılmasıyla beraber bankanın devam eden reklam kampanyasını iptal ettiği ve afişleri toplattığı belirtildi.

Reklam yüzü olduğu banka anlaşmayı rafa kaldırdı! ile ilgili etiketler Ozan Güven Banka Deniz Bulutsuz reklam yüzü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.