Ozan Güven'e hapis şoku!

Sözcü'nün haberine göre, Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilen ünlü oyuncu Ozan Güven hakkında yeni bir iddianame hazırlandı.

Ünlü oyuncu Ozan Güven, kısa bir süre önce kendisinden 17 yaş küçük olan sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığına yönelik iddialarla gündeme gelmişti.

YENİ İDDİANAME

Güven hakkında mahkeme tarafından hakaret, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama suçlarından yeni bir iddianame hazırlandı.

13 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla ünlü oyuncu Ozan Güven hakkında, ‘hakaret’, ‘cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘kasten nitelikli yaralama’ suçlarından 3 yıl 8 aydan 13,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Güven hakkında yağma suçundan ise takipsizlik kararı verildi.

 

 

Ozan Güven'e hapis şoku! ile ilgili etiketler Ozan Güven kadına şiddet Şiddet Deniz Bulutsuz
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.