Ozan Güven’den beklenmedik Deniz Bulutsuz hamlesi!

Kendisinden 17 yaş büyük olan Ozan Güven ile aşk yaşayan Deniz Bulutsuz, sevgilisi tarafından şiddet gördüğü gerekçesiyle darp raporu alarak şikayetçi olmuştu. Ozan Güven'den yeni bir hamle geldi. Güven çok fazla tehdit ve hakaret içerikli mesajlar aldığını ileri sürerek savcılığa başvurdu.

Deniz Bulutsuz, sevgilisi tarafından şiddet gördüğü gerekçesiyle darp raporu alarak şikayetçi olmuştu. Ozan Güven de Deniz Bulutsuz tarafından darp edildiğini iddia ederek sevgilisinden şikayetçi olarak savcılığa başvurdu. Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre Ozan Güven çok fazla tehdit ve hakaret içerikli mesajlar aldığını ileri sürerek savcılığa başvurdu. Ünlü oyuncu dosyaya gizlilik kararı verilmesi talebinde bulundu. Talebi değerlendiren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dosyaya gizlilik kararı koydu.

Ozan Güven’den beklenmedik Deniz Bulutsuz hamlesi!

OZAN GÜVEN KİMDİR?

Güven, 19 Mayıs 1975 tarihinde Almanya'nın Nürnberg şehrinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nden mezun olduktan sonra İzmir Belediye Konservatuar'ında oyunculuk dersleri aldı ve Şahika Tekand Tiyatrosu'nda çalıştı. Çiçeği Büyütmek, İkinci Bahar, Dünya Varmış, Bana Abi De, Havada Bulut, Aslı ile Kerem, Koçum Benim, Bir İstanbul Masalı, Hırsız Polis, Canım Ailem, Muhteşem Yüzyıl, Koyu Kırmızı, GORA, AROG, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif V 216 ve Fi gibi projelerde yer alan Ozan Güven, son olarak Babil dizisi ile TV ekranlarına geliyor. Başarılı oyuncu Güven 2005 yılında, İkinci Bahar dizisi sırasında tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile evlendi fakat 2010 yılında boşandılar. Ozan Güven'in bu evlilikten Ali Ateş isminde oğlu bulunuyor. Ozan Güven 1.75 metre boyunda, 67 kilo ve Boğa burcudur.

Ozan Güven’den beklenmedik Deniz Bulutsuz hamlesi! - Resim : 2

DENİZ BULUTSUZ KİMDİR?

Ozan Güven'in bir süredir ilişki yaşadığı Deniz Bulutsuz, magazin gündeminde yer alması nedeniyle biyografisi ile gündemde yer almaya başladı. Geçmiş haftalarda doğum günü kutlaması nedeniyle sosyal medyadan Ozan Güven için paylaşım yapan Deniz Bulutsuz, son günlerde ise şiddet gördüğü iddiaları ile gündemde yer almaya başladı. 1992 doğumlu olan Deniz Bulutsuz, Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Bulutsuz, Vogue ve GQ dergilerinin özel projeler ekibinde çalışmıştır.

Ozan Güven’den beklenmedik Deniz Bulutsuz hamlesi! - Resim : 3

OZAN GÜVEN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

2020: Babil

2018: Jet Sosyete

2012: Muhteşem Yüzyıl

2012: Koyu Kırmızı

2010: Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan2010 Arka Sokaklar

2009: Canım Ailem

2005: Hırsız Polis

2004: Bir İstanbul Masalı

2004: Anlat İstanbul

2002: Bana Abi De

2002: Havada Bulut

2002: Aslı ile Kerem

2002: Koçum Benim

2001: Dünya Varmış

1998: İkinci Bahar

1998: Çiçeği Büyütmek

Ozan Güven’den beklenmedik Deniz Bulutsuz hamlesi! - Resim : 4

OZAN GÜVEN HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

2019: Karakomik Filmler

2018: Arif V 216 Robot 216

2016: Annemin Yarası

2014: Pek Yakında

2010: Ejder Kapanı

2010: Yahşi Batı

2008: A.R.O.G

2004: Yazı Tura

2004: G.O.R.A.

2002: 9

2000: Balalayka

2000: Yıldız Tepe

Ozan Güven’den beklenmedik Deniz Bulutsuz hamlesi! - Resim : 5

OZAN GÜVEN’İN DOSTU CEM YILMAZ DA AÇIKLAMA YAPTI

Ozan Güven'in, sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasından sonra, Cem Yılmaz ilk kez açıklama yaptı. Ünlü komedyen, "Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın. Sosyal medya üzerinden, bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları, düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Her şey birbirine giriyor. Çok üzgünüm" dedi.

Ozan Güven’den beklenmedik Deniz Bulutsuz hamlesi! - Resim : 6

CEM YILMAZ’IN AĞABEYİ CAN YILMAZ DA KONUYA SESSİZ KALMADI

Ünlü oyuncu Ozan Güven ve sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz'un ilişkisi olaylı bitti. Ozan Güven'den şiddet gördüğünü söyleyen Bulutsuz, "Bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım" dedi. Bulutsuz'dan sonra Ozan Güven de kendisinin de şiddete uğradığını iddia etti ve darp raporu aldı. Ünlü oyuncu ayrıca Bulutsuz'dan da şikayetçi oldu. Türkiye'nin gündemine oturan olayla ilgili pek çok ünlü Deniz Bulutsuz'a destek oldu. Ozan Güven'e ise tepkiler sürüyor. Yaşananlardan sonra Güven'in yakın dostu olan Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Yılmaz, "Kadına şiddet'i onaylamak, hoş görmek, görmezden gelmek için insanlıktan nasip almamak demektir. Mahkemeye yansımış bu olayda adaletin yerini bulması için gerekenlerin en doğru şekilde yapılmasını ve suçlu/suçsuz durumun tez vakitte ortaya çıkmasını dilerim" dedi.

Ozan Güven’den beklenmedik Deniz Bulutsuz hamlesi! - Resim : 7

DENİZ BULUTSUZ: “BİR SAATTEN FAZLA SÜRE ŞİDDETE MARUZ KALDIM”

13.06.2020 Cumartesi sabaha karşı kamuoyunca bilinen bir ilişki yaşadığım Ozan Muharrem Güven tarafından kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddette maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasten, fiziksel ve duygusal şiddetin sorumlusu olan Güven'e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir suç olduğu bir toplumda ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bu hukuki süreç boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum.

Ozan Güven’den beklenmedik Deniz Bulutsuz hamlesi! ile ilgili etiketler Ozan Güven Cem Yılmaz Kadın Şiddet kadına şiddet oyuncu film Deniz Bulutsuz ozan muharrem güven can yılmaz oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.