Ozan Güven'den aylar sonra ilk açıklama!

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemeye verilen ve Ocak ayında hakim karşısına çıkacak olan oyuncu Ozan Güven aylar sonra ilk kez açıklamalarda bulundu.

Bulutsuz'u darp ettiği iddialarıyla 2021 Ocak ayında hakim karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu Ozan Güven, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Levent'teki evine motoruyla gelen Ozan Güven'e darp iddialarıyla ilgili soru soruldu. Güven, “Konu yargı sürecindedir, sabırla yargı sürecini bekleyelim” demekle yetindi.

Ozan Güven'den aylar sonra ilk açıklama!

BABİL DİZİSİYLE İLGİLİ SORUYA YANIT VERMEDİ

TV 100’ün haberine göre, Güven reklam afişlerinin kaldırılması ve Babil dizisinden de gönderildiği iddialarıyla ilgili sorulara ise sadece “Çok teşekkür ederim kolay gelsin” cevabını verdi ve daha sonra evine giriş yaptı.

Ozan Güven'den aylar sonra ilk açıklama! - Resim : 2

Ozan Güven'in evinin her köşesinin kapalı olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Ozan Güven'den aylar sonra ilk açıklama! ile ilgili etiketler Ozan Güven Şiddet kadına şiddet Aile içi şiddet Deniz Bulutsuz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.