Ozan Güven yeni bir aşka yelken mi açtı?

İddiaya göre, ünlü oyuncu Ozan Güven ile Arka Sokaklar'ın 'Zeliş'i Yüsra Geyik, dün sabah Kadıköy'de ele ele görüntülendi.

İddaya göre, ünlü oyuncu Ozan Güven, 14 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde 'Hüsnü Çoban'ın kızı 'Zeliş' olarak tanınan Yüsra Geyik ile yeni bir aşka yelken açtı.

Güven ve Geyik'in el ele görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Aşk yaşadıkları konuşulan ikilinin arasında 15 yaş fark var.

Ozan Güven yeni bir aşka yelken mi açtı?

Söylemezsem Olmaz programının iddasına göre, 44 yaşındaki Ozan Güven ve 29 yaşındaki Yüsra Geyik; Kadıköy'de dün sabah saatlerinde el ele bir ayakkabı mağazasına girerken objektiflere yansıdı.

2 YILLIK SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Ozan Güven, geçtiğimiz hafta 2 yıldır aşk yaşadığı Ece Önen ile görüntülenmişti. İlişkileri hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılmış; Güven ise çıkan haberleri yalanlayarak ilişkilerinin devam ettiğini söylemişti.

Ozan Güven yeni bir aşka yelken mi açtı? - Resim : 2

Ozan Güven yeni bir aşka yelken mi açtı? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Ozan Güven
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.