Gökhan Özoğuz'a paylaşımı nedeniyle tepkiler büyüyor

Kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme bomba gibi düşen Ozan Güven için sosyal medyadan paylaşım yapan şarkıcı Gökhan Özoğuz, "Ozan Güven yalnız değildir" dedi. Bu paylaşımıyla kısa sürede tepkilerin odağında olan Özoğuz, yeni bir paylaşım yaparak kendisini savundu.

Oyuncu Ozan Güven, bir süredir aşk yaşadığı sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddialarıyla tepkilerin odağında oldu. Birçok ünlü ismin tepki gösterdiği Ozan Güven'e ilk destek mesajlarından biri Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz'dan geldi.

Gökhan Özoğuz'a paylaşımı nedeniyle tepkiler büyüyor

"OZAN YALNIZ DEĞİLDİR"

Gündeme ilişkin paylaşımlarıyla adından söz ettiren Gökhan Özoğuz, sevgilisine bir saatten fazla şiddet uyguladığı ileri süren oyuncu için Twitter'dan "Tanıyanlar bilir. Ozan Güven yalnız değildir" dedi.

Gökhan Özoğuz'a paylaşımı nedeniyle tepkiler büyüyor - Resim : 2

"İRONİK BİRER CANAVARSINIZ"

Kadına şiddeti desteklediği ileri sürülerek tepki mesajları yağan Gökhan Özoğuz, yeni paylaşım yaparak "Benim kadına şiddeti destekleyebileceğimi düşünen arkadaşlar, ironik birer canavarsınız" ifadelerini kullandı.

 

Gökhan Özoğuz'a paylaşımı nedeniyle tepkiler büyüyor ile ilgili etiketler Gökhan Özoğuz Ozan Güven Deniz Bulutsuz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.