Ozan Güven verdiklerini bir bir geri aldı!

Oyuncu Ozan Güven, eski eşi Türkan Derya ve oğlu Ali Ateş ile Etiler’de bir spor mağazasında alışveriş yaparken görüntülendi.

Oğullarına ayakkabı almaya gelen Ozan Güven, ayaküstü gazetecilerle konuştu. Cem Yılmaz ile yer aldığı Arif 216 ‘nın montaj ve müziklerinin devam ettiğini belirten oyuncu 5 Ocak'ta vizyona gireceğini söyledi.

dizisinden rol arkadaşı Berrak Tüzünataç'ın da o an kendisiyle aynı AVM’de olup eczaneden çıktığı söylenince Güven; ”Başı ağrıyordur” dedi. Çİ’nin çekimlerine başladıklarını söyleyen oyuncu, 216 rolü için verdiği kiloları sorunsuz bir şekilde aldığını ifade etti.

Ozan Güven, geçtiğimiz günlerde muhabirlerle ayaküstü sohbet etmişti. Arif V 216 filminde Cem Yılmaz'ın “Wolverine” karakterini canlandırıp canlandırmadığı sorusuna; “Bilmem senaryoyu okumadım. Film 5 Ocak'ta çıkıyor” şeklinde esprili bir yanıt veren oyuncu, yer aldığı Fİ dizisinin çekimlerinin de başladığını ve güzel bir şekilde devam ettiğini söylemişti. Aynı zamanda Güven, son çıkan sinema filmlerini de takip edemediğini belirtmişti.

8479147

Yaklaşık 5 ay aradan sonra yeni bölümleri internette görücüye çıkacak dizinin Can Manay'ı Ozan Güven'in saçları için yeni sezonda özel bir çözüm bulunmuştu.

Haziran ayında Cem Yılmaz'ın "Arif V 216" filmi için saçlarını kazıtan ve 6 kilo veren Ozan Güven'e, yaz sonunda hemen Fİ'ye başlayacağı için İtalya'dan özel peruk siparişi verilmişti.

Ancak Ozan Güven'in kafa yapısına göre hazırlanan bu peruk boşa gitti.

DİZİ ÇEKİMİ 2 AY GECİKİNCE...

Bu sezon Çİ ve Pİ kitaplarını kapsayan 14 bölümden oluşacak dizinin uzayan senaryo çalışmaları ve yönetmen Mert Baykal'ın geçen yaz çektiği "Kardeşim Benim 2" filminin çalışmalarına yoğunlaşması gibi nedenler çekimleri 2 ay geciktirdi.

Bu sırada verdiği 6 kiloyu geri alan Ozan Güven'in saçları da uzayınca İtalya'da hazırlanan peruğa gerek kalmadı.

Ozan Güven verdiklerini bir bir geri aldı! ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Ozan Güven arif 216 çi yeni film berrkan tüzünataç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.