Ozan Güven o isimle aşk yaşıyor! ''İyi ki doğmuş sevgili''

Bir süredir adı ünlü oyuncu Ozan Güven ile aşk dedikodularına karışan Deniz Bulutsuz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Güven'le olan aşkını ilan etti.

Ozan Güven ile aşk yaşadığı konuşulan Deniz Bulutsuz, konuyla ilgili ilk kez sesizliğini bozdu.

Daha önce Instagram'dan sevgilisiyle herhangi bir paylaşımda bulunmayan Bulutsuz, Güven'in doğum gününü romantik bir şekilde kutladı.

Ozan Güven o isimle aşk yaşıyor! ''İyi ki doğmuş sevgili''

 AŞK İTİRAFI

Deniz Bulutsuz, 45 yaşına basan Ozan Güven'i yayınladığı bir kareye etiketleyerek, "İyi ki doğmuş sevgili... 'El ele olunca bir şey olmaz' derler" notuyla aşkını itiraf etti. 

Ozan Güven o isimle aşk yaşıyor! ''İyi ki doğmuş sevgili'' - Resim : 2

"BİR TÜRLÜ YENEMEDİK ŞU ÇİFTİ"

Öte yandan oyuncu Serenay Sarıkaya da geçtiğimiz haftalarda komedyen sevgilisi Cem Yılmaz, Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz ile okey oynarken verdiği bir pozunu paylaşarak altına, "İki tane okey elden geldi diye alnıma gururla yapıştırdığıma bakmayın, bir türlü yenemedik şu çifti" ifadelerini kullanmıştı.

Ozan Güven o isimle aşk yaşıyor! ''İyi ki doğmuş sevgili'' - Resim : 3

Ozan Güven o isimle aşk yaşıyor! ''İyi ki doğmuş sevgili'' ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Ozan Güven Aşk Instagram Deniz Bulutsuz paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.