Ozan Akbaba EDHO'ya resti çekmiş! İlyas Çakırbeyli'nin Eşkıya'dan ayrılma nedeni ortaya çıktı!

ATV ekranlarında 200. bölümü ile yeni sezona merhaba diyecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizinin fragmanında İlyas Çakırbeyli'nin vurulması ortalığı ayağa kaldırdı. Ozan Akbaba'nın yaz döneminden bu yana diziden ayrılacağı konuşuluyordu. Şimdi ise İlyas Çakırbeyli'nin EDHO'dan neden ayrıldığı ortaya çıktı.

İlyas Çakırbeyli'nin EDHO'dan ayrılma nedeni ortaya çıktı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezona 200. bölümü ile merhaba demeye hazırlanıyor. Her bölümü ile izleyicisini ekran başına kilitleyen dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında sevilen karakter İlyas Çakırbeyli'nin vurulması yer aldı. Bu sahne sonrası ise İlyas Çakırbeyli ölüyor mu, Ozan Akbaba EDHO'dan ayrılıyor mu soruları gündemi meşgul etmişti. Gerçek ise sonradan ortaya çıktı.


MEĞER OZAN AKBABA EDHO'YA RESTİ ÇEKMİŞ!

Dizi için hayati karakterlerden biri olan İlyas Çakırbeyli'nin vurulma görüntüleri sonrası izleyiciler ayağa kalktı. 26 Ekim akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Uğur Yücel, Nurseli İdiz gibi usta oyuncuların katılması heyecanı daha da artırmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin İlyas Çakırbeyli'si Ozan Akbaba  kimdir? | NTV

Özellikle oyuncu konuk oyuncu olarak Cemal Hünal'ın diziye katılması ve görüntülere bakılırsa İlyas Çakırbeyli ile çatışması büyük ses getirdi. Ancak İlyas Çakırbeyli'nin arabada Cemal Hünal tarafından vurulması sonrası Ozan Akbaba'nın EDHO'daki geleceği hakkında akıllarda soru işareti bıraktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 178. bölüm izle! EDHO Eşkıya Dünyaya Hükümdar  Olmaz 178. bölümde neler yaşandı? - Aspor

İLYAS ÇAKIRBEYLİ ARTIK EXXEN'DE!

Yeni sezon itibariyle Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de gösterime girecek "Kovala" adlı dizinin başrolünde oynayacak olan Ozan Akbaba gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 167. Bolum (TV Episode 2020) - IMDb

Exxen için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine resti çeken Ozan Akbaba hayranlarını da şoka soktu. Son olarak İlyas Çakırbeyli'nin EDHO'dan kesin olarak ayrılıp ayrılmayacağı dizinin yeni sezonunun başlayacağı 26 Ekim tarihinde netleşecek.

Ozan Akbaba EDHO'ya resti çekmiş! İlyas Çakırbeyli'nin Eşkıya'dan ayrılma nedeni ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO İlyas Çakırbeyli ozan akbaba
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.