Öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'ndan kötü haber

2017 yılında Bodrum'da öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile bir teknede uygunsuz halde görüntülenen ve ’hayasızca davranışta bulunmak’ suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat eden 53 yaşındaki oyuncu ve sunucu Murat Başoğlu'nun sağlık problemleri yaşadığı ortaya çıktı. Başoğlu, aort damarının büyümesi nedeniyle hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

2017'nin Temmuz ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile birlikte uygunsuz halde görüntülri ortaya çıkan Murat Başoğlu, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Oyuncu ve sunucu Başoğlu'nun sağlık problemleri yaşadığı ortaya çıktı.


53 yaşındaki Başoğlu, 20 Eylül 2021'de hastaneye kaldırıdı. Acile başvuran Başoğlu'nun çekilen kalp tomografisinde aort damarının 5.7 cm'ye kadar büyüdüğü ve riskli boyuta geldiği ortaya çıktı.

Öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'ndan kötü haber

AMELİYAT MASASINA YATTI

Sağlık durumu hakkında 88 bin takipçili Instagram hesabından açıklama yapan ünlü oyuncu ve sunucu Murat Başoğlu şu ifadeleri kullandı;


"Sevgili dostlarım, 20 Eylül akşamı geçirdiğim rahatsızlık sonrası acil olarak çekilen bt kalp tomografisinde aort damarı 5.7cm ye kadar büyüdüğü için riskli boyuta gelmiş bulunuyordu. Bunun üzerine 23 eylül sabah saat 9’da ameliyata alındım. 6 saat süren açık kalp ameliyatının sonunda aort ve aort kapakçıklarım değişti ve 24 saat yoğun bakımda, 17 saati entübe olarak kaldım. Daha sonrasında normal odaya alındım.

Operasyonumu Prof. Dr. Suat Büket ve ekibi Medicana International İzmir’de gerçekleştirdi.

Biraz geç haber verdim sizlere. Çünkü önce iyileşeyim, her şey normale dönsün istedim. Öncelikle bu operasyonda emeği geçen herkese, başta Prof. Dr. Suat Büket hocama, tüm doktor ve hemşirelere teşekkür ederim. İzmir’in güzide hastanesi Medicana İzmir Hastanesine ve tüm çalışanlarına teşekkürler. Tabi ki en önemlisi de beni yalnız bırakmayan dostlarıma minnettarım." ifadelerini kullandı.

Öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'ndan kötü haber

 

 

Öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'ndan kötü haber ile ilgili etiketler Murat Başoğlu Ameliyat Burcu Kabadayı Başoğlu kalp ameliyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.