Öz babasının cinsel istismarına uğrayan genç kız isyan etti: Sesime ses olun

17 yaşındaki genç bir kızın Twitter'da yaptığı paylaşımlarla ortaya çıkan cinsel istismar skandalı mide bulandırdı. Öz babasının tacizine uğrayan genç kız adaletin yerini bulmasını istiyor. Genç kızın maruz kaldığı iğrenç olay sosyal medyada gündem oldu.

Twitter'da yapılan paylaşımlarla ortaya çıkan bir cinsel istismar olayı okuyanları isyan ettirdi. Tuana adlı bir hesapta paylaşım yapan 17 yaşıdaki genç kız, 8-9 yaşlarından itibaren öz babasının cinsel istismarına maruz kaldığını anlattı. Maruz kaldığı olayın bir istismar olduğunu ortaokulda anladığını belirten genç kız, "Artık aklım başıma geldi" diyerek babası ile konuştuğunu anlattı. Ancak babasının durumu anlatması durumunda annesini öldüreceği yönünde tehdit ettiğini söyledi.

"EVDEN KAÇARAK ÇIKTIK"

Cinsel İstismar mağduru genç kız, durumu annesine anlatmasının ardından 2018 yılında evden kaçarak çıktıklarını ancak babasının kendilerini yakalayarak cep telefonlarını aldığını ve evin kapısını üstlerine kilitlediğini söyledi. Mağdur, kız, babasının annesinin boğazına bıçak dayadığını ve üstüne kaynar su dökerek yakmaya çalıştığını belirtti.

BERAAT ETTİ

Kendisine cinsel istismar uygulayan babasından 2 senedir ayrı yaşadıklarını belirten Tuana, babasının sürekli tehdit mesajları attığını vurguladı. Öte yandan skandal olayla ilgili görülen davada sağlık raporları ve ifadelerine rağmen babasının beraat ettiğine dikkat çeken Tuana, "Lütfen sesime ses olun" diyerek yardım istedi.


SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Genç kızın yardım çığlığı ve "#YUECELKOCTUTUKLANSIN" şeklinde açılan etiket Twitter'da gündem oldu. genç kızın yardım çığlığına destek vermek için çok sayıda paylaşım yapıldı. Öte yandan cinsel istismar mağduru genç kız, paylaştığı bir videoda göz yaşları içinde "Adelet yerini bulsun" diyerek yardım istedi. Öte yandan Tiwtter hesabından dava ile ilgili belgeleri de paylaştı.

Öz babasının cinsel istismarına uğrayan genç kız isyan etti: Sesime ses olun

Öz babasının cinsel istismarına uğrayan genç kız isyan etti: Sesime ses olun - Resim : 2

Öz babasının cinsel istismarına uğrayan genç kız isyan etti: Sesime ses olun - Resim : 3

Öz babasının cinsel istismarına uğrayan genç kız isyan etti: Sesime ses olun - Resim : 4

Öz babasının cinsel istismarına uğrayan genç kız isyan etti: Sesime ses olun - Resim : 5

Öz babasının cinsel istismarına uğrayan genç kız isyan etti: Sesime ses olun ile ilgili etiketler cinsel istismar Twitter tuana beraat yücel koç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.