Oyunseverlere tavuk ısıtabilen konsol

KFC ve Cooler Master iş birliğiyle üretilen yaratıcı oyun konsolu ilgi odağı oldu. KFC kovası şeklinde üretilen konsolun tek özelliği kova görünümünde olması değil. KFC, oyun konsollarının ısınma problemine de esprili bir dille yaklaşıyor.

KFCGaming hesabı, geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuruyla 'Konsol savaşları bitiyor' diyerek, “KFConsole oyun bilgisayarı tanıttı. KFC’nin hepimizin bildiği kova tasarımına benzetilmeye çalışılan oyun bilgisayarının özellikleri oldukça iddialı.

ÜZERİNDE ISITICI BULUNUYOR

Intel Nuc9 Extreme Compute Element ile güç bulan KFConsole, özgün tasarımıyla dikkat çektiği kadar üzerinde yer alan tavuk ısıtıcı ile de hayli dikkat çekiyor. Oyun konsollarındaki ısınma problemine selam gönderen KFConsole, fan çıkışlarını tavuk ısıtmak için kullanma önerisinde bulunuyor.

TAVUK KOVASINDAN OYUN KONSOLUNUN TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN...

Oyunseverlere tavuk ısıtabilen konsol ile ilgili etiketler KFCGaming Cooler Master kfc kovası oyun konsolu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.