Oyunseverler bu oyuna bayılacak! Değeri 280 TL olan oyun Epic Games'te ücretsiz!

Epic Games her hafta yayınladığı ücretsiz oyunlarıyla oyun severleri mutlu etmeye devam ediyor. Bu hafta Epic Games'te değeri 280 TL olan Star Wars Squadrons ücretsiz oldu.

En çok kullanılan popüler oyun platformu Epic Games, her perşembe yayınladığı ücretsiz oyunları ile kullanıcılarına keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta değeri 280 TL olan Star Wars Squadrons ücretsiz olarak kullanıcılarının erişimine açtı.

Oyunu 1 Aralık'a kadar kütüphanenize eklemelisiniz. Hatırlatmakta fayda var, eğer belirlenen sürede kütüphanenize eklemezseniz oyuna bir daha erişemiyorsunuz. Epic’in 2022 yılında verdiği en pahalı oyunlardan biri olan Motive imzalı yapım, olağanüstü grafiklerle bezeli uzay ortamında heyecan verici bir pilotluk deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Sadece uçuş üzerine kurulu oyunda piyade savaşı yer almıyor.

Star Wars Squadrons

Oyunseverler bu oyuna bayılacak! Değeri 280 TL olan oyun Epic Games'te ücretsiz!

"Otantik pilotluk deneyimi STAR WARS™: Squadrons'ta yıldız savaşçısı dövüşü sanatında ustalaşın. Kemerlerinizi bağlayın ve filonuzla birlikte birinci şahıs çok oyunculu uzay it dalaşlarının adrenalini hissedin. Askere giden pilotlar, hem Yeni Cumhuriyet'ten hem de yıldız savaşçılarının kokpitlerine adım atacak. ve İmparatorluk filoları ve stratejik 5'e 5 uzay savaşlarında savaşın.Yıldız savaşçınızı değiştirin ve filonuzun kompozisyonunu değişen oyun tarzlarına uyacak şekilde ayarlayın ve rakibi ezin.Pilotlar bir ekip olarak zafer kazanacak ve bilinen ve daha önce hiç görülmemiş savaş alanlarında taktiksel hedefleri tamamlayacak. Yavin Prime'ın gaz devi ve Galitan'ın parçalanmış ayı dahil.

X-wing ve TIE savaşçısı gibi yıldız savaşçılarının kontrolünü elinize alın. Kendinizi kokpite kaptırırken donanımları ve kozmetik ürünleri özelleştirin, gücü silahlar, kalkanlar ve motorlar arasında yönlendirin.

Jedi'ın Dönüşü olaylarından sonra geçen heyecan verici bir STAR WARS™ tek oyunculu hikayede pilot olmanın ne demek olduğunu öğrenin. İki grup arasında değişen perspektiflerden bakıldığında, her iki taraftaki ikonik ve yeni ortaya çıkan liderler galaksi için savaşıyor. Yeni Cumhuriyet özgürlük için savaşıyor. İmparatorluk düzen istiyor. Galaksinin en iyilerine katılman için sana ihtiyacımız var.

Star Wars Squadrons Sistem Gereksinimleri

-İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
-İşlemci: shoppingmode Ryzen 3 1300X veya daha iyisi / i5 6600k veya daha iyisi
-Bellek: 8 GB RAM
-Ekran Kartı: shoppingmode Radeon HD 7850 veya daha iyisi /GeForce GTX 660 veya daha iyisi
-DirectX: Sürüm 11
-Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
-Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

Oyunseverler bu oyuna bayılacak! Değeri 280 TL olan oyun Epic Games'te ücretsiz! ile ilgili etiketler Epic Games
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.