Oyuncu Yasemin Hadivent'in 4 yaşındaki yeğeni yaşamını yitirdi

Show TV ekranında yayınlanan 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisinde rol alan Yasemin Hadivent'in kız kardeşinden olan 4 yaşındaki yeğeni Melisa bugün hayatını kaybetti. Oyuncunun evlat acısı yaşayan kardeşi Nazenin, sosyal medya hesabından yürek yakan bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu Yasemin Hadivent'in 4 yaşındaki yeğeni hayatını kaybetti. Oyuncunun evlat acısı yaşayan kız kardeşi, hayatını kaybeden kızına Instagram hesabından "Kavuşacağımız günü özlem ve hasretle bekleyeceğim" diyerek veda etti.

Oyuncu Yasemin Hadivent'in 4 yaşındaki yeğeni yaşamını yitirdi

"MELEK OLARAK GELDİN VE MELEK OLARAK GİTTİN"

Bugün hayatını kaybeden evladının fotoğrafını paylaşan acılı anne, "Gittiğin cennet bahçelerinde mutlu olacağına eminim yavrum. Emanetimi bugün kollarımda teslim etti. Sen bu dünyaya ete kemiğe bürünmüş bir melek olarak geldin ve bugün yine melek olarak ayrıldın. Bir gün kavuşacağız özlem ve hasretle o günü bekliyor olacağım" dedi.

Oyuncu Yasemin Hadivent'in 4 yaşındaki yeğeni yaşamını yitirdi - Resim : 2

Genç anne, peş peşe gelen taziye mesajları için de "Arayan soran herkese teşekkür ederiz ama aile olarak şuan konuşabilecek durumda değiliz. Anlayışınıza sığınıyoruz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

YASEMİN HADİVENT KİMDİR? YASEMİN HADİVENT NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Şu sıralar Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Fadime karakterini canlandıran Yasemin Hadivent hakkında bilmek istediğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz… Yasemin Hadivent kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler…

YASEMİN HADİVENT KİMDİR?

Yasemin Hadivent, 6 Haziran 1982 yılında Sofya Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir. Annesi Bulgaristan Türklerinden babası İran Azerilerindendir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Türkiye’nin Yıldızları adlı oyunculuk yarışmasında birinci olan Yasemin Hadivent, oyunculuk kariyerine 2003 yılında Rabia adlı dizide canlandırdığı Rum kızı Aliki rolü adım atmıştır.

Yasemin Hadivent şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Fadime karakterine hayat vermektedir. Yasemin Hadivent, 1.73 metre boyunda, 55 kilo ve İkizler burcudur.

Yasemin Hadivent’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kuzey Yıldızı: İlk Aşk (Fadime) (TV Dizisi)
2016 – Melek İle Serhat (TV Dizisi)
2015 – Nizama Adanmış Ruhlar (Şehnaz) (TV Dizisi)
2010 – Arka Sıradakiler (Sevda) (TV Dizisi)
2008 – Avrupa Yakası (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2007 – Hayal ve Gerçek (Hayal) (TV Dizisi)
2006 – Sevda Çiçeği (Leyla) (TV Dizisi)
2006 – Selena (Kedi Kız) (TV Dizisi)
2005 – Deli Duran (Prenses Cazibe) (TV Dizisi)
2004 – Cennet Mahallesi (Hemşire) (TV Dizisi)
2003 – Rabia (Rum kızı Aliki) (TV Dizisi)

Oyuncu Yasemin Hadivent'in 4 yaşındaki yeğeni yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yasemin Hadivent kuzey yıldızı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.