Oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu nasıl?

Netflix'te ekrana gelecek olan Another Self dizisinde Ada karakterine hayat veren Tuba Büyüküstün'den kötü haber! 39 yaşındaki güzel oyuncu koronavirüse yakalandı, dizinin çekimleri ise iptal edildi.

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı. Büyüküstün'ün rol aldığı ve Netflix'te ekrana gelecek olan ‘Another Self’ dizisinin çekimleri de iptal edildi.

DİZİ SETİNDE KORONAVİRÜS PANİĞİ


OGM Pictures'ın Netflix için hayata geçireceği 'Another Self' adlı dizide birçok ünlü yer alıyor. Başrollerini Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan ve Serkan Altunorak gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide koronavirüs paniği yaşanıyor.

tuba büyüküstün

Dizide 'Ada' karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün'ün koronavirüse yakalandığı açıklandı.

ÜNLÜ OYUNCUNUN SAĞLIK DURUMU İYİ

Dizi setine ise ara verildi ve bütün oyuncular koronavirüs testinden geçti. Tuba Büyüküstün'ün sağlık durumunun iyi olduğu ve bir hafta sonra dizi ekibine dahil olacağı ifade edildi.

 

 

Oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Tuba Büyüküstün another self
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.