Oyuncu Semra Güzel'in eski nişanlısı yakasını bırakmıyor!

Oyuncu Semra Güzel, sabıkalı olduğu için ayrıldığı nişanlısı Yusuf Başaran’ın kendisini ölümle tehdit ettiğini söyleyip suç duyurusunda bulundu.

Son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Sanem karakterini canlandıran genç oyuncu Semra Güzel’in başı eski nişanlısıyla dertte. Uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı olduğu için ayrıldığı nişanlısı Yusuf Başaran’ın kendisini ölümle tehdit ettiğini, fiziksel şiddet uyguladığını, hakaret ve iftirada bulunarak özel hayatının gizliliğini ihlal ettiğini ileri süren Güzel, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Genç oyuncunun suç duyurusu dilekçesindeki iddialara göre, nişanlı oldukları dönem Başaran’ın kardeşi Rahman Başaran, Güzel’e “Abisinin göründüğü gibi biri olmadığını, çok tehlikeli ve psikopat bir mizaca sahip olduğunu” söyledi. Ardından da abisinin uyuşturucu kullanmaktan aldığı mahkûmiyet kararının ve sabıka kaydının örneğini gönderdi.

semra-guzel-sevkat-yerimdar-sanem-dogum-tarihi

Ardından Semra Güzel, nişanı attı ve ayrılığı kabullenemeyen Başaran, genç kadının hayatını kâbusa çevirdi. İddiaya göre Güzel’in ailesini, iş ve sosyal çevresindeki herkesi de rahatsız ederek, iftira ve ithamlarda bulunmaya başladı.

Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre Güzel’in oynadığı dizinin yönetmeniyle ilişkisi olduğunu iddia edip ölümle ve seti basmakla tehdit etti. Yapımcı şirket tehditler ve güvenlik nedeniyle Semra Güzel’in diziyle ilişiğini kesti. Başaran’ın 17 Ekim’de evine giderek kendisini ölümle tehdit edip dövdüğünü öne süren Semra Güzel, koruma polisi de talep etti.

Semra Güzel, 1988 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Tasarım Bölümü’nde tamamlamıştır. Daha sonra Almanya’ya giderek Hamburg’da Drama Eğitimi almıştır. Kariyerine ilk olarak Alemin Kıralı dizisinde rol alarak adım atmıştır. Daha sonra Zengin Kız Fakir Oğlan, Hıyanet Sarmal ve Hom Ofis dizilerinde oynamıştır. Fox Tv ekranlarında başlayacak olan Şevkat Yerimdar dizisinin kadrosunda yer almakta ve Sanem karakterini canlandırmaktadır. Semra Güzel, 2015 yılında Kervan 1915 sinema filminde rol almıştır.

Oyuncu Semra Güzel'in eski nişanlısı yakasını bırakmıyor! ile ilgili etiketler semra güzel yusuf başaran sabıkalı ölüm mesajı nişanlı sanem şevkat yerimdar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.