Oyuncu Seda Tosun ile Taner Ataş dünyaevine girdi

Mahsun Kırmızıgül’ün 'Mucize' filminde canlandırdığı 'Mizgin' karakteriyle tanınan tanınan 32 yaşındaki oyuncu Seda Tosun, sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile evlendi. Çift nikahtan karelerini 'Biz evlendik!' notuyla sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

2018 yılında hayatını birleştirdiği müzisyen Eymen Adal ile evliliği iki yıl süren ünlü oyuncu Seda Tosun, sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile evlendi. İkili ''Birbirimiz olmadan yapamayacağımızın farkına vardığımızda nikah masasına oturduk'' ifadelerini kullandı.

Önceden planlanmış bir evlenme teklifi almadığını ve planlanmış durumlardan hoşlanmadığını dile getiren oyuncu Seda Tosun, ''evde film izlerken 'evlenelim mi dedi, bende hemen tamam dedim. Uzun zamandır böyle heyecanlanmamıştım doğaçlama birden olan daha romantik ve çekici geliyor'' ifadelerini kullandı.

Oyuncu Seda Tosun ile Taner Ataş dünyaevine girdi


SEDA TOSUN'UN BEBEK HEYECANI


Evliliğin kendisine uğurlu geleceğine de inandığını sözlerine ekleyen Seda Tosun ''Nikahta keramet var derler büyüklerimiz, Eylül ayında Dedemin Gözyaşları isimli filmim vizyona giriyor ve bu yazda yeni film projem var. Yeni şarkım için stüdyo çalışmalarım devam ediyor. Hemen ardından klip çalışmamı tamamlayacağım. Yoğun bir iş süreci devam ederken daha çoğalacağa da benziyor ama aşk beklemez deyip işler daha yoğunlaşmadan evlendik'' dedi.

Anne olmak istediğini de sözlerine ekleyen Seda Tosun, şimdiden annelik heyecanı sardı diyerek ileriye dönük heyecanını da paylaştı.

Oyuncu Seda Tosun ile Taner Ataş dünyaevine girdi - Resim : 2


SEDA TOSUN GEÇTİĞİMİZ EYLÜL AYINDA EVLİLİĞİNİ SONLANDIRMIŞTI

Seda Tosun, 2018 yılında müzisyen Eymen Adal ile nikah masasına oturmuştu. Çift, evliliklerinde ikinci yılı doldurmadan ayrılık kararı almış ve olaylı bir boşanma süreci yaşamıştı.

Ünlü oyuncu, "Ayrılık kararını ben verdim. Bir an önce bitmesini istiyorum. Dava süreci çekişmeli olarak görünüyor ama inşallah anlaşırız. Kendisiyle mahkeme dışında görüşmek istemiyorum. Böylesi daha iyi olacak” ifadelerini kullanmıştı.

İkili geçtiğimiz yılın eylül ayında da boşanmıştı. Anlaşamadıkları için ayrıldıklarını dile getiren Seda Tosun, boşandıktan sonra kariyerine odaklandığını ifade etmişti.

Öte yandan 'Mucize' filminde Deli Aziz karakterinin eşi olan Mızgin'i canlandıran Seda Tosun, Mehmet Ali Erbil ve Cenk Kangöz'le yaşadığı aşklarla da gündeme gelmişti.

 Oyuncu Seda Tosun ile Taner Ataş dünyaevine girdi - Resim : 3

Oyuncu Seda Tosun ile Taner Ataş dünyaevine girdi ile ilgili etiketler nikah Düğün Taner Ataş seda tosun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.