Oyuncu Olgun Şimşek ikinci kez baba oldu!

2011 Kasım'ında Ankaralı Zeynep Kocabeyoğlu ile nikah masasına oturan oyuncu Olgun Şimşek, geçen aylarda ikinci kez baba olmuştu.

Mayıs ayında Levent'te eşi, iki yıl önce kucağına aldığı oğlu Ali ve bebeğiyle yürürken objektiflere takılan Şimşek'in yeniden baba olduğu böylece ortaya çıkmıştı. Ancak her zaman olduğu gibi kameralara iş dışında hiç konuşmayan ödüllü oyuncu, yeni doğan bebeğiyle ilgili bilgi vermekten kaçınmıştı.

wetwetwtwet

Pembe battaniyesinden dolayı cinsiyetinin kız olduğu tahmin edilen Şimşek'in bebeğinin adının Leyla olduğu öğrenildi. Ailesiyle Bodrum'da tatil yapan ünlü oyuncunun kızı Leyla annesine daha çok benzetildi. Olgun Şimşek, son olarak iki yıl önce Yalan Dünya dizisinde hem Ahmet, hem de Selahattin rollerine hayat vermişti.

Oyuncu Olgun Şimşek ikinci kez baba oldu! ile ilgili etiketler olgun şimsek ikinci kez baba oldu leyla kız bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.