Oyuncu Nilgün Belgün'den 'Bergen' filmini eleştiren Mahsun Kırmızıgül'e gönderme

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı 'Bergen' filmini Mahsun Kırmızıgül “Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyaografi filmlerinde kendi sesleri yok...” sözleriyle eleştirmişti. 68 yaşındaki tiyatro, sinema ve dizi oyucusu Nilgün Belgün, Bergen filmine ve genç oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a övgüler yağdırdı. Kırmızıgül'ün sözlerine göndermede bulunan Belgün 'Şarkıları seslendirmesi beni hiç rahatsız etmedi' dedi.

1989'de 30 yaşındayken eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen sanatçı Belgin Sarılmışer'in hayatını konu alan 'Bergen' filmi geçtiğimiz haftalarda vizyona girdi. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın yer aldığı film büyük ses getirdi. Filmle ilgili 52 yaşındaki şarkıcı, oyuncu, yönetmen ve senarist Mahsun Kırmızıgül dikkat çeken bir yorumda bulundu.

 

Mahsun Kırmızıgül, Bergen filmi ve filmde ünlü sanatçınının hayatını birleştirip şarkılarını kendi sesinden okuyan Farah Zeynep Abdullah için, “Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkıcılarını onun gibi asla söylemezsiniz. Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyagrafi filmlerinde kendi sesleri yok. Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum. Bunun tartışılacak bir yanı yok. Neşet Ertaş, Zeki Müren, Esengül gibi sanatçıların şarkılarını, hangi oyuncu arkadaşlar seslendirebilir. Ben sevdiğim sanatçıyı izlemeye giderken, ona hayat veren oyuncunun amatörce söylediği şarkıları duymak zorunda değilim.” ifadelerini kullanmıştı. Mahsun Kırmızıgül bu sözleriyle tepki çekmişti.

Oyuncu Nilgün Belgün'den 'Bergen' filmini eleştiren Mahsun Kırmızıgül'e gönderme


Son olarak Bergen filmini izleyen ünlü oyuncu Nilgün Belgün yaptığı bir paylaşımla Mahsun Kırmızıgül'e göndermede bulundu. Bergen filmine ait bir fotoğraf karesini Instagram hesabıdan yayınlayan Belgün, filmden ve başrol oyuncusu Abdullah'tan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Oyuncu Nilgün Belgün'den 'Bergen' filmini eleştiren Mahsun Kırmızıgül'e gönderme - Resim : 2


Bergen'in şarkılarını Farah Zeynep Abdullah'ın seslendirmesinden rahatsız olmadığını dile getiren usta oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Bergen filmi 10 numara 5 yıldız bir iş olmuş.🌟🌟🌟🌟🌟👏👏👏
Farah’ın oyunculuğu muhteşem.Çok iyi bir gözlem yapmış ve duygularını katarak şahane bir Bergen karakterine bürünmüş.Harcadığı emeğine saygı duyarak hayranlıkla izledim.Ben zaten onun oyunculuğunu hep takdirle izleyenlerden oldum .Tilbe Saran,Erdal Beşikcioğlu şahane oyunculuk sergilemişler.Onlara da ayrı bayıldım.Emeği geçen herkesi kutluyorum.💕👏👏👏👏
Şarkıları seslendirmesi de beni hiç rahatsız etmedi.Ben başarılı bir film izledim. Farah şarkıları da çok iyi çalışmış.Oyuncu ile şarkıcının sesinin aynı olması mümkün değil.Benzetmek yeterli bence.
Dış ülkelerde oyuncularla şarkıcıların seslerini mixliyorlar. Öğrendiğime göre ayrı ses kanal kayıtları yokmuş bazılarının onun için bizde yapılamıyormuş.
Ben elimizdeki ile mutlu olup çıktım filmden.Kutluyorum emeği geçen herkesi👏🌟
@fafazey ♥️''

Oyuncu Nilgün Belgün'den 'Bergen' filmini eleştiren Mahsun Kırmızıgül'e gönderme - Resim : 3


Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın ise Nilgün Belgün'ün paylaşımına ''Sanıyorum gişe hasılatı olarak da çok büyük başarıymış . İzleyicerin,hele sizin gibi sanatçılar tarafından beğenilmesi Ne Güzel ! @fafazey ve tüm emeği geçenleri Kutluyoruz …'' yorumunda bulundu.

 

Oyuncu Nilgün Belgün'den 'Bergen' filmini eleştiren Mahsun Kırmızıgül'e gönderme ile ilgili etiketler Filiz Akın Farah Zeynep Abdullah Mahsun Kırmızıgül Sosyal Medya nilgün belgün halis serbest bergen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.