Oyuncu Muhittin Korkmaz koronavirüse yenildi

Cem Yılmaz filmleriyle tanıdığımız oyuncu Muhittin Korkmaz koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Acı haberi Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz duyurdu.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Muhittin Korkmaz koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Korkamaz, Cem Yılmaz ile birlikte G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 filmlerinde oynamış, G.O.R.A.'da sık sık "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!" repliği ile hafızalara kazınmıştı.

Muhittin Korkmaz'ın ölüm haberinin Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz sosyal medya hesabından duyurdu.

Can Yılmaz yaptığı paylaşımda, ''G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 filmlerinde beraber çalışma şansı bulduğumuz, kıymetli abimiz Muhittin Korkmaz maalesef Covid 19 sebebiyle vefat etti. Ailesine, tiyatro camiasına ve sevenlerine sabır diliyorum. Çok güzel adamdı, Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

Oyuncu Muhittin Korkmaz koronavirüse yenildi ile ilgili etiketler Cem Yılmaz muhittin korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.