Oyuncu Mert Fırat'ın yeni işi şaşırttı

2018 yılında nikah masasına oturduğu sosyetik güzel İdil Fırat ile mutlu bir evlilik sürdüren 41 yaşındaki yakışıklı oyuncu Mert Fırat'ın yeni işi şaşırttı. Oyunculuğun yanı sıra kültür, sanat ve eğlence merkezi DasDas'ın kurucu ortaklarından olan Mert Fırat, şimdi ise spor salonu açmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

2018'in temmuz ayında İdil Fırat ile evlenen ve 13 Kasım 2020'de kızı Seyhan Mia'yı kucağına alarak babalık sevinci yaşayan yakışıklı oyuncu Mert Fırat iş hayatında değişikliğe gitti. Bizim Evin Halleri, Hayattan Korkma, Devrimden Sonra, Bir Ömür Yetmez, Ufak Tefek Cinayetler, Kelebeğin Rüyası, Aşk ve Gurur, Her Şey Seninle Güzel, Kefaret, Aşk 101 gibi yapımlarda boy gösteren ünlü oyuncu şimdi de spor salonu açmaya hazırlanıyor.

8 MİLYON TL'LİK YATIRIMLA SPOR MERKEZİ KURUYOR


Kariyer hayatı boyunca pek çok dizi, film ve tiyatro oyununda yer alan Mert Fırat, kurucu ortağı olduğu DasDas’ın ardından yeni bir girişimde bulundu. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Mert Fırat, 8 milyon TL’lik yatırımla spor merkezi kuruyor. Kendi spor hocasıyla ortak olan ünlü oyuncu, Akatlar’daki salonunu 15 Ekim’de açıyor.

mert fırat

15 EKİM'DE KAPILARINI AÇACAK

Fırat, kurucu ortağı olduğu DasDas’ın gösterdiği büyümeyle ticarette de başarılı olduğunu kanıtladı. Fırat, şimdi bir tutkusunun daha peşinden gidiyor ve spor merkezi kuruyor. Kendi spor hocası Kazım Tülbentçi’yle birlikte bir spor-yaşam merkezini hayata geçirmek için gün sayan Fırat, yine DasDas’ta olduğu gibi alışılmışın dışına çıkıyor. 8 milyon TL’ye mâl olan “Alive Sports Arena” isimli merkez, sadece spor salonu değil. İçinde sağlıklı beslenme imkânı sunan kafesinin yanı sıra fizyoterapi merkezi de olacak. 15 Ekim’de kapılarını açacak olan 1200 metrekarelik “Alive Sports Arena”, Akatlar’daki No1903 Etiler’in içinde yer alacak.

 

Oyuncu Mert Fırat'ın yeni işi şaşırttı ile ilgili etiketler Mert Fırat İdil Fırat dasdas spor salonu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.