Oyuncu Melisa Şenolsun'un aşkı ünlü işletmeci Umut Evirgen'e büyük şok! Mahkeme kararını verdi: Hapis yatacak

İş insanı Ali Akın'ı Emirgan'da bulunan sahibi olduğu eğlence mekanında darp edip burnunu kıran oyuncu Melisa Şenolsun'un sevgilisi ve ünlü işletmeci Umut Evirgen hakkında mahkeme kararını verdi. Yargılama aşamasında Ali Akın’ın şikayetinden vazgeçmesinin ardından mahkeme, Umut Evirgen’i 'kemik kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Hükmün açıklanması geri bırakıldı.

Bir dönem oyuncu Tuba Büyüküstün ile birlikte olan, ve iki yıldır oyuncu Melisa Şenolsun ile aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen, 12 Ağustos 2019 tarihinde sahibi olduğu mekana gelen iş insanı Ali Akın ile tartışmıştı.


UMUT EVİRGEN, TARTIŞMA YAŞADIĞI ALİ AKIN'IN BURNUNU KIRMIŞTI

Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada Evirgen, Akın’ın burnunu kırmıştı. Olayın ardından Umut Evirgen ve mekan çalışanı üç kişi hakkında sekiz yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Oyuncu Melisa Şenolsun'un aşkı ünlü işletmeci Umut Evirgen'e büyük şok! Mahkeme kararını verdi: Hapis yatacak


Yargılama aşamasında Ali Akın şikayetinden vazgeçmişti. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden duruşmaya sanıklar Umut Evirgen, Yaşar Koz, Ferdi Bülbül ve Hasan Güneş ile şikayetçi Ali Akın katılmadı. Sanıkların avukatları ise duruşmada hazır bulundu.


"YÜZÜSTÜ DÜŞÜNCE BURNU KIRILDI"


Duruşmada mütalaaya karşı son savunmasını yapan Umut Evirgen’in avukatı Ali Kemal Atçeken, Ali Akın’ın olay günü fazla alkollü olduğunu, ayakta duramadığı için yüzüstü yere düştüğü için burnunu kırdığını söyledi.

Umut Evirgen

Avukat Atçeken, bu durumun kamera görüntüleri ile sabit olduğunu belirterek, “Akın’ın yüzünde iz kaldıysa bu kendi kendisine düşmesinden kaynaklıdır. Müvekkilin Akın’a vurduğuna dair somut bir delil yoktur” dedi.

10 AY HAPİS CEZASI

Alınan beyanların ardından davayı karara bağlayan mahkeme, sanıklar Umut Evirgen ve Ali Yaşar Koz’u 'kemik kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırdı.

Milliyet.com.tr / Damla Güler

 

Oyuncu Melisa Şenolsun'un aşkı ünlü işletmeci Umut Evirgen'e büyük şok! Mahkeme kararını verdi: Hapis yatacak ile ilgili etiketler Melisa Şenolsun Umut Evirgen mahkeme dava ali akın hapis cezası karar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.