Oyuncu Lindsay Lohan nişanlandığını romantik fotoğraf kareleriyle duyurdu

35 yaşındaki Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan, sevgilisi Bader Shammas ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Lohan haberi, sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve mesajlarla duyurdu.

Instagram hesabında 9,8 milyon takipçisi olan ünlü oyuncu müjdeli haberi yaptığı paylaşımlarla duyurdu. Lindsay Lohan, sevgilisi Shannas’ın parmağındaki nişan yüzüğüne baktığı fotoğrafın altına, “Aşkım, Hayatım, Ailem, Geleceğim” ifadelerini yazdı. Lohan, mesaja pırlanta yüzük emojisi de ekledi.

LOHAN DAHA ÖNCE NİŞANLANIP AYRILMIŞTI

Kariyer hayatına çocuk yaşta başlayan 35 yaşındaki Lohan, “The Parent Trap” ve “Mean Girls” filmleriyle üne kavuşmuştu. Lohan, Dubai’deki Credit Suisse Bankası’nda Yönetici Yardımcısı olan Shammas ile iki yıldır birlikte. Lindsay Lohan, daha önce Rus iş insanı Egor Tarabasov ile nişanlanmış ancak çift 2016’da ayrılmıştı.

 İşte Lohan'ın paylaşımları...

Oyuncu Lindsay Lohan nişanlandığını duyurdu

Oyuncu Lindsay Lohan nişanlandığını duyurdu

Oyuncu Lindsay Lohan nişanlandığını duyurdu

Oyuncu Lindsay Lohan nişanlandığını duyurdu

Oyuncu Lindsay Lohan nişanlandığını romantik fotoğraf kareleriyle duyurdu ile ilgili etiketler Nisan Lindsay Lohan Bader Shammas
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.