Oyuncu Leyla Bilginel'in vicdansızlığı tepki çekti!

2018'de Dang Hummasına yakalandığı için hastalanan ve devletten yardım isteyen oyuncu Leyla Bilginel, vicdansızlık ve vefasızlıkta sınır tanımadı; tutarsızlığıyla hem yardıma muhtaç insanları, hem de tüm Türkiye'yi şaşkınlığa uğrattı. Hastalandığında yardımına koşan devleti kötüledi, AK Parti'den yardım alan vatandaşları azarladı. AK Partili gençlerin her şeylerini kaybetmiş vatandaşların halini sorması 'zoruna gitti'.

Oyuncu Leyla Bilginel, Manavgat'ta AK Parti'nin yardım ettiği vatandaşları azarladı ve devleti kötüledi: "Onlardan yardım alıyorsanız ben vermem" dedi.

Bilginel 2018’de Tayland’da Dang Humması'na yakalanmış, devlet özel sağlık ekibi gönderip Bilginel'i uçakla Türkiye’ye getirmişti

EN İNSANİ İHTİYAÇLARI BİLE VİCDANSIZCA POLİTİZE ETTİ

Oyuncu Leyla Bilginel'in vicdansızlığı tepki çekti! ile ilgili etiketler Yangın leyla bilginel vatandaş azar siyaset politika

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.