Oyuncu Korhan Herduran Mucize Doktor dizisine veda etti!

Rayting rekorları kıran sevilen dizi 'Mucize Doktor' dizisinde, sürpriz bir ayrılık yaşandı. Güneş karakterini canlandıran Korhan Herduran, diziye sürpriz bir kararla veda ederek, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Başrolünü Taner Ölmez'in üstlendiği, kadrosunda Sinem Ünsal, Onur Tuna, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Reha Özcan ve Merve Bulut'un yer aldığı sevilen dizi Mucize Doktor, 45. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi.

Oyuncu Korhan Herduran Mucize Doktor dizisine veda etti!

HERDURAN: İŞLER BİRDEN BAŞLAR BİRDEN BİTER

Güneş karakterini dizinin ilk bölümden bu yana oynayan Korhan Herduran, Mucize Doktor'a veda etti. Rol arkadaşlarıyla çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşan oyuncu, "Evet böylece geldik Mucize Doktor serüveninin sonuna. Adı gibi bizi mucizelere tanık eden bir proje oldu. Dostlarım oldu rol arkadaşlarım, beraber oynamaya can attık, Berhayat Hastanesi'ne birlikte can verdik. Kamera arkasındaki tüm ekip alkışı sonuna kadar hak ediyor. Hepsini kendi adıma alkışlıyorum.

Oyuncu Korhan Herduran Mucize Doktor dizisine veda etti! - Resim : 2

Bizi evlerinize misafir eden siz sevgili seyircilerimize şükranlarımı sunmayı bir borç bilirim. Bizim işler böyledir birden başlar birden biter. Saygının, sevginin, liyakatin, adaletin esas olduğu sağlıklı bir dünyada yeniden yeni hikayelerle buluşmak dileğiyle. Güneş'imin son sözünün altını çizerek vurgulamak isterim; 'Ben gerçekten inanıyorum. Her şey hepimiz için çok güzel olacak'. Sevgilerimle" dedi.

Oyuncu Korhan Herduran Mucize Doktor dizisine veda etti! - Resim : 3

Mucize Doktor'daki rol arkadaşları Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Reha Özcan da Korhan Herduran'ın gönderisine yorum yaptı.

Oyuncu Korhan Herduran Mucize Doktor dizisine veda etti! ile ilgili etiketler Mucize Doktor korhan herduran

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.