Oyuncu İpek Filiz Yazıcı, Ufuk Beydemir ile aşk yaşamaya başladı!

Güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı, kendisinden 9 yaş büyük olan şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşamaya başladı. İlişkisini gizlemeyen genç oyuncu, Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak aşkını ilan etti.

Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı, yeni bir aşka yelken açtı. Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu 'Ay Tenli Kadın' şarkısı ile ismini duyuran Ufuk Beydemir ile birlikte çekilen bir karesini paylaşarak aşkını ilan etti.

YAŞ FARKI DİKKAT ÇEKTİ

28 yaşındaki Beydemir de aynı fotoğrafı Instagram'da paylaştı. İlişkilerini duyuran Beydemir ve Yazıcı'nın aşk karesi kısa sürede gündem oldu. 19 yaşında olan İpek Filiz Yazıcı'nın Beydemir'den 9 yaş küçük olması da dikkat çekti.

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı, Ufuk Beydemir ile aşk yaşamaya başladı!

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı, Ufuk Beydemir ile aşk yaşamaya başladı! ile ilgili etiketler Aşk İpek Filiz Yazıcı ufuk beydemir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.