Oyuncu Gonca Vuslateri, akrabası şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ı mezarı başında andı

Oyuncu Gonca Vuslateri, dedesinin halasının oğlu olan ve 24 Ocak 2001'de Diyarbakır Emniyet Müdürü olduğu sırada uğradığı hain saldırı sonucu şehit edilen Ali Gaffar Okkan'ın Sakarya Hendek'teki mezarını ziyaret etti.

Anne, Küçük Sırlar, Yalan Dünya, Ruhsar, Aliye, Tehlikeli Karım gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 35 yaşındaki oyuncu Gonca Vuslateri, 5 silah arkadaşıyla birlikte 21 yıl önce Diyarbakır'da hain bir saldırıda şehit olan akrabası Ali Gaffar Okkan'ın mezarını ziyaret etti.

''DUAMIZI ETTİK, ALLAH KABUL ETSİN''

Vuslateri, 2001 yılında uğradığı saldırıyla hayatını kaybeden akrabası eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ı mezarından ziyaret etti. Gaffar Okkan'ın mezarı başında çekilen fotoğrafını Twitter sayfasında paylaşan Gonca Vuslateri, ‘Duamızı ettik Allah kabul etsin’ yazarak Gaffar Okkan’ın mezarının fotoğrafını paylaştı.

gaffar okan


Gaffar Okan, 21 yıl önce Diyarbakır'da silahlı saldırıda beş koruma polisiyle birlikte şehit düşmüştü. Gaffar Okan memleketi Sakarya'nın Hendek ilçesinde defnedilmişti.

 

Oyuncu Gonca Vuslateri, akrabası şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ı mezarı başında andı ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Ali Gaffar Okan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.