Oyuncu Fırat Tanış ile Kübra Tanış'ın evliliği tek celsede bitti! İşte boşanmanın nedeni

“Gelin Tanış Olalım” adlı oyunla tiyatro sahnelerinde, Show Tv'de ekrana gelen Aziz dizisiyle de televizyon ekranlarında olan 46 yaşındaki oyuncu Fırat Tanış'ın 8 yıl önce evlendiği ve kızı Zeyno'nun annesi Kübra Tanış ile sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. Çiftin kızlarının velayeti anneye verildi. İşte Fırat Tanış ile Kübra tanışın boşanma nedeni...

Aziz dizisinin Mösyö Pierre'si, başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Fırat Tanış 8 yıldır evli olduğu eşi ve kızının annesi Kübra Tanış ile evliliğini tek celsede bitirdi.


Aziz, Kulüp, 9 Kere Leyla, İstanbullu Gelin, Geniş Aile, Hep Yek, Menekşe ile Halil, Ihlamurlar Altında, Yeditepe İstanbul gibi rol aldığı dizilerdeki başarılı oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Fırat Tanış'ın Kübra Tanış ile evliliği 8 yıl sürdü. 2014 yılında nikah masasına oturan ve aynı yıl içinde Temmuz ayında kızları Zeyno'yu kucaklarına alan çiftin evliliği bitti.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Oyuncu Fırat Tanış ile eşi Kübra Tanış’ın 8 yıllık evliliği, tek celsede bitti. Tanış, 8 yıllık eşi, çocuğunun annesi Kübra Tanış’a boşanma davası açtı.

Oyuncu Fırat Tanış ile Kübra Tanış'ın evliliği tek celsede bitti! İşte boşanmanın nedeni

5 DAKİKADA BOŞANDILAR

Eşiyle fikren ve ruhen anlaşamadığını dava dilekçesinde anlatan ünlü oyuncu, boşanma konusunda anlaştıklarını belirtti. Gizlilik kararının olduğu duruşma yaklaşık 5 dakika sürdü.

Oyuncu Fırat Tanış ile Kübra Tanış'ın evliliği tek celsede bitti! İşte boşanmanın nedeni - Resim : 2


ZEYNO'NUN VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Mahkeme çiftin çocuğunun velayetini anneye verdi. Tanış’ın boşandığı eşine aylık nafaka ödemesine hükmettiği öğrenildi.

 

 

Oyuncu Fırat Tanış ile Kübra Tanış'ın evliliği tek celsede bitti! İşte boşanmanın nedeni ile ilgili etiketler boşanma mahkeme fırat tanış Kübra Tanış Zeyno Tanış daha velayet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.