Oyuncu Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit'ten Elmalı davasına sert tepki! 'insanın kanı donuyor...'

Oğlu Karan'ı dünyaya getirdikten sonra uzunca bir süre ekranlardan uzakta olan 35 yaşındaki Fahriye Evcen ile Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu 36 yaşındaki Burak Özçivit, Antalya Elmalı'da 2 kardeşin cinsel istismara uğraması ve anne ile üvey babası hakkında tutuksuz yargılanma kararı hakkında çok sert konuştu.

İlk adı Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan olan ve sonradan Alparslan olarak değiştirilen dizinin erkek başrolü Barış Arduç, kadın başrolü ise Fahriye Evcen oldu. Türkler'in Orta Asya'dan Anadolu'ya geliş döneminde mücadele veren komutan olarak bilinen Alparslan’ı Barış Arduç canlandıracak. Fahriye Evcen, TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak Alparslan dizisi ile uzun bir aradan sonra ekranlara dönmenin heyecanını yaşıyor.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit

Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit, tatil öncesi Nişantaşı’nda görüntülendi. Alışveriş turunun ardından bir restorana oturan ünlü oyuncular, çıkışta kamuoyunda Elmalı davası olarak bilinen olaydaki tepki çeken tahliye kararıyla ilgili konuştular.

TATİL ÖNCESİ ALIŞVERİŞ

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; 2017 yılında dünyaevine giren, Nisan 2019'da anne ve baba olma mutluluğu yaşayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. İki yaşındaki oğulları Karan'la birlikte yaz tatili öncesi alışverişe çıkan oyuncu çift, ilk olarak City’s Nişantaşı’nın içinde bulunan mağazaları dolaşıp bir restoranda yemek yediler.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit


Özçivit Ailesi, restoran çıkışı basın mensupları tarafından görüntülendi. Sosyalleşmeyi özlediklerini belirten Burak Özçivit, "Biraz nefes alalım istedik" şeklinde konuştu.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit


"İNSANIN GERÇEKTEN KANI DONUYOR"

İkili, Türkiye’yi derinden sarsan Antalya'nın Elmalı ilçesinde iki çocuğun istismar edilmesiyle ilgili davada, anne ve üvey babanın tahliye edilmesi hakkında sert konuştu.

Yaşananları "kan dondurucu" olarak nitelendiren Fahriye Evcen, "İnsanın gerçekten kanı donuyor. Eminim ki gereken yapılacaktır” dedi.


Burak Özçivit ise “İnşallah gereken yapılacak, biz de onu bekliyoruz. Çok kötü bir durum” açıklamasını yaptı.

 

Oyuncu Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit'ten Elmalı davasına sert tepki! 'insanın kanı donuyor...' ile ilgili etiketler Fahriye Evcen Burak Özçivit cinsel istismar Karan Özçivit elmalı davası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.