Oyuncu Ezra Miller, Hawaii’de ikinci kez gözaltına alındı

DC Evreninde “Flash” karakterini canlandıran 29 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, müzisyen, oyuncu Ezra Miller Ezra Miller, Hawaii’de son bir ayda ikinci kez gözaltına alındı.

Dünyaca ünlü oyuncu Ezra Miller, son olarak bir kadına sandalye fırlatması ve sandalyenin kadının başını yarması sonucu, Hawaii polisi tarafından ikinci dereceden saldırı suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayın, kadının Pahoa’daki özel mülkünden çıkması istenen Miller’ın sinirlenmesi üzerine yaşandığı belirtildi.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE GÖZLATINA ALINMIŞTI

Miller birkaç hafta önce de, bir kareoke barda ahlaka aykırı davranış ve taciz suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Oyuncu, 500 ABD doları kefaletle serbest bırakılmıştı.

Miller, halen sinemalarda gösterimde olan “Fantastic Beasts” serinin son filmi “Dumbledore’s Secret”ta oynuyor.

Oyuncu Ezra Miller, Hawaii’de ikinci kez gözaltına alındı


PROJELERİ İPTAL EDİLDİ

Warner Bros. ve DC yöneticileri, vukuatlarıyla dikkat çeken Miller’ın geçen ay tutuklanmasının ardından yıldızın geleceğini tartışmak için bir toplantı düzenledi ve Miller’ın gelecek projelerine ara vermeye karar verdiler.

 

Oyuncu Ezra Miller, Hawaii’de ikinci kez gözaltına alındı ile ilgili etiketler Gözaltı Fantastic Beasts Ezra Miller
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.