Oyuncu eşi Burak Sergen'i aldattığı iddia edilen Nihan Ünsal sessizliğini bozdu

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Haluk dizisiyle izleyici karşısına çıkan 60 yaşındaki oyuncu Burak Sergen'e dört ay önce nikah masasına oturduğu sunucu ve menajer eşi 35 yaşındaki Nihan Ünsal'ın ihanet ettiği iddia edilmişti. 'Yasak aşk' iddialarının ve ortaya çıkan fotoğraf karelerinin ardından eleştirilerin hedefinde olan Ünsal, gerçeği açıkladı.

Burak Sergen'in 2019 yılının Şubat ayında nişanlandığı ve geçtiğimiz Haziran ayında nikah masasına oturduğu Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı iddia edilmiş, ortaya çıkan fotoğraf kareleri ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İhanetle sarsılan Burak Sergen'in menajerlik şirketinden flaş bir hamle gelmiş ve “Burak Bey kenara çekildi ve olanları izliyor. İhanet olayı doğru ki dava açıyor. Boşanma olayı da doğru.” ifadeleri kullanılmıştı.

 

NİHAN ÜNSAL'IN ÖZER KOCER İLE EL ELE FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

İlk eşi Işıl Sergen’den 2018 yılında boşanan ve o dönem 15 milyon tazminat ödeyen Burak Sergen, Nihan Ünsal’la evliliğinde ise ihanet haberiyle sarsıldı. Çıkan haberlerin ardından Nihan Ünsal ve Özer Kocer'in el ele çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. Nihan ve Özer ikilisi, Florya'daki bir alışveriş merkezine el ele girdi. Çift ardından da gittikleri mekanda samimi şekilde görüntülendi.

Oyuncu eşi Burak Sergen'i aldattığı iddia edilen Nihan Ünsal sessizliğini bozdu

BURAK SERGEN FOTOĞRAFLARIN DAVA DOSYASINA EKLENMESİNİ İSTEDİ

Bu haberin ortaya çıkması ve ilişkinin fotoğraflarla kanıtlanması üzerine Burak Sergen boşanmak için hemen harekete geçti. Sergen’in boşanma işlemlerine başlaması için avukatına talimat verdiği, fotoğrafların dava dosyasına eklenmesini istediği bilgisine ulaştı.

Oyuncu eşi Burak Sergen'i aldattığı iddia edilen Nihan Ünsal sessizliğini bozdu

İHANET İDDİALARINI REDDETTİ

Kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düşen Nihan Ünsal, Magazin D haber müdürü Asiye Acar'a özel olarak yaptığı açıklamada, ihanet iddialarını reddederek hukuki yollara başvuracağını söyledi.

 

'FOTOĞRAFLAR MAALESEF ESKİ!'

Ünsal, açıklamasında, "Avukatım gerekli açıklamayı yapacağı için bu kadar bekledim. Fakat fotoğrafların yayınlanmasıyla iş çığırında çıktı. Bir ailem ve gururum olduğu unutularak her yerde eski fotoğraflar yayınlandı. Bunları yapan herkese kanunen gerekli işlemleri yapacağız. Hastanedeyken benim 7/24 neler yaşadığımı herkes biliyor. Bunlara açıklama gereğinde bile bulunmuyorum. Ben bunları kimlerin ne amaçla yaptığını biliyorum. Hastayken aldatma söz konusu bile değil. Fotoğraflar da maalesef eski" şeklinde konuştu.

Oyuncu eşi Burak Sergen'i aldattığı iddia edilen Nihan Ünsal sessizliğini bozdu ile ilgili etiketler burak sergen Nihan Ünsal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.