Oyuncu Erdem Baş 44 yaşında baba oldu! İşte kızıyla kavuşma anı...

'Zor Baba', 'Ali Ayşe'yi Seviyor', 'Hangimiz Sevmedik', 'Kutsal Damacana', 'Sümela'nın Şifresi', 'Nasipse Olur' gibi dizilerde canlandırdığı rollerle hafızalara kazınan, TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Erdem Baş baba oldu. 2016 yılında hayatını Selvet Su Deniz ile birleştiren Erdem Baş'ın Vera adını verdiği kızı dünyaya geldi.

Kariyer hayatı boyunca birçok yapımda rol alan, Seksenler dizisindeki rolüyle izleyici karşısına çıkan 44 yaşındaki oyuncu Erdem Baş, 2016 yılında Selvet Su Deniz ile evlenmişti. Ünlü oyuncu baba olma sevincini yaşadı. Erdem Baş, kızı Vera'ya kavuşma anını Instagram hesabından yayınladı. Kızı Vera'yı ilk kez kucağına alan ünlü oyuncu onlara ait duygusal bir videosunu takipçileriylede paylaştı.

Oyuncu Erdem Baş 44 yaşında baba oldu! İşte kızıyla kavuşma anı...


Erdem Baş, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurarak kızı Vera ile olan paylaşımına şu notu düştü:

"İlk karşılaşmamız.. Nazım’ın Vera’sı değil artık Erdem’in Vera’sı anılsın... Canım kızım... Bana babalığı nasip eden Allah’a şükürler olsun. Kızıma ve eşime çok teşekkür ederim bana bu duyguyu yaşattığınız için.. Güzel karım ve tatlı kızım, ikinizi de çok seviyorum.."

Oyuncu Erdem Baş 44 yaşında baba oldu! İşte kızıyla kavuşma anı... - Resim : 2

Erdem Baş'ın paylaşımına aralarında Bülent Parlak, Sarp Akkaya, Hasibe Eren, Şahin Irmak, Sarp Apak gibi çok sayıda ünlü ismin de bulunduğu takipçilerinden güzel dilekler yağdı.

Oyuncu Erdem Baş 44 yaşında baba oldu! İşte kızıyla kavuşma anı... - Resim : 3

Oyuncu Erdem Baş 44 yaşında baba oldu! İşte kızıyla kavuşma anı... ile ilgili etiketler Erdem Baş Selvet Su Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.