Oyuncu Demet Özdemir'in giydiği kıyafet olay oldu

“Reklam aşkı mı?” haberleriyle magazin gündeminde son günlerde adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Demet Özdemir ile müzisyen sevgilisi Oğuzhan Koç İstinye'de bulunan bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Demet Özdemir’in kahverengi kıyafeti sosyal medyada olay oldu.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, önceki gün İstinyePark’da objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen çiftin neşeli halleri gözlerden kaçmadı. Soru almayan sadece muhabirlere teşekkür etmeyi tercih eden çift, baş başa yedikleri öğle yemeğinin ardından alışveriş turu attı.


Sevgilisiyle alışverişe çıkan Demet Özdemir’in kıyafeti gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in kıyafeti sosyal medyada gündem oldu.

Oyuncu Demet Özdemir'in giydiği kıyafet olay oldu

KIYAFET SEÇİMİ SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Demet Özdemir'in kıyafet seçimi kısa sürede en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun kıyafetini beğenirken bazı takipçiler ise Özdemir'in tarzını beğenmedi.

 

Oyuncu Demet Özdemir'in giydiği kıyafet olay oldu ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.