Oyuncu Damla Sönmez ile Ushan Çakır nişan attı

2012 yılında 'Uzun Hikaye' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu Damla Sönmez ile Ushan Çakır'ın evlilik haberleri beklenirken ayrıldıkları ortaya çıktı.

9 yıl önce dizi setinde başlayan aşklarını 3 yıl önce nişanla taçlandıran ve evlenmeleri beklenen Damla Sönmez ile Ushan Çakır ayrıldı.

Oyuncu Damla Sönmez ile Ushan Çakır nişan attı

DAMLA SÖNMEZ AYRILIK İDDİALARINI DOĞRULADI


İddiaların ardından önceki gün Arnavutköy’de görüntülenen Damla Sönmez ilk açıklamayı yaptı. Şimdilerde 'Çukur' dizisinde hayat verdiği 'Efsun' karakteriyle adından söz ettiren 33 yaşındaki oyuncu iddiaları doğrulayarak, ayrılık haberleriyle ilgili “Kısmet. Haberler doğru, bitti.” dedi.

USHAN ÇAKIR DA DAMLA SÖNMEZ'İ SİLDİ!

Nişanlısı ile tüm fotoğraflarını silen ve nişan yüzüğünü çıkaran Sönmez'in ardından Çakır da sosyal medyada sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını silerek takibi de bıraktı.

 

Oyuncu Damla Sönmez ile Ushan Çakır nişan attı ile ilgili etiketler Damla Sönmez Ushan Çakır Çukur ayrılık dizi aşkı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.