Oyuncu çift Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'nun bebekleri dünyaya geldi

İlk olarak Medcezir dizisiyle adını duyuran ve son olarak rol aldığı Mucizde Doktor dizisinde hayat verdiği Ali Vefa karakteriyle izleyici karşısına çıkan 35 yaşındaki oyuncu Taner Ölmez ilk kez baba olmanın heyecanını yaşadı. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında nikah masasına oturan oyuncu çift Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez'in kızları dünyaya geldi.

Geçtiğimiz yaz Haziran ayında sade bir törenle hayatlarını bileştiren oyuncu Ece Çeşmioğlu (31) ve Taner Ölmez (35) çiftinin kızları dünyaya geldi.

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez baba oldu


Taner Ölmez baba olmanın heyecanını paylaştı: “3 kilo 400 gram ve uzun boylu olarak doğdu. Eşimin de kızımızın da sağlık durumu çok iyi.”

Oyuncu çift Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'nun bebekleri dünyaya geldi - Resim : 2

Mutluluğu gözlerinden okunan Ölmez “Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım adeta umarım sizin de kız çocuğunuz olur.” ifadelerini kullandı.

''AĞLAMAMAK İÇİN DİRENEDİM AMA DAYANAMADIM''

Muhabirlerin “Doğum anında eşinizi yalnız bırakmamışsınız sanırım. Nasıl bir duyguydu?” sorusuna “Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen göz yaşlarıma hakim olamadım, ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım, hatta ilk temasımız da oldu kızım ile. Yukarıda da ilk kez ben üstünü değiştirdim.” dedi.

Oyuncu çift Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'nun bebekleri dünyaya geldi - Resim : 3

Oyuncu çift Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'nun bebekleri dünyaya geldi ile ilgili etiketler Ece Çeşmioğlu Taner Ölmez
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.