Oyuncu çift Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ün bebekleri dünyaya geldi

Oyuncu Özge Özpirinçci (35) ile 7 yıldır birlikte olduğu ve hamileliğinin altıncı ayında nikah masasına oturduğu meslektaşı Burak Yamantürk (37) bebeklerini kucaklarına aldılar. Oyuncu çift bugün bebeklerinin dünyaya gelmesiyle ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşadılar.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci anne oldu. Hamileliğinin 6. ayını bitirdikten hemen sonra sevgilisi Burak Yamantürk ile nikah masasına oturan Özpirinçci bebeğini dünyaya getirdi.


Doğum, Acıbadem Maslak Hastanesi’nde 30 Kasım 2021 Salı günü, saat 15.17’de, Kadın Hastalıkları ve Doğum / Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr. Melih Atahan Güven tarafından gerçekleştirildi.

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çiftinin kızları 50 santim, 3.149 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz.”

 

Oyuncu çift Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ün bebekleri dünyaya geldi ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci burak yamantürk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.