Oyuncu çift Ayşegül Günay ile Ali Sinan Demir'den kötü haber! Tek celsede boşandılar

Eşref Saati, Küçük Kadınlar, Lale Devri, Kuruluş Osman, Hercai, Yer Gök Aşk gibi yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazınan oyuncu Ayşegül Günay'dan kötü haber geldi. 53 yaşındaki oyuncu, 21 yıl önce evlendiği meslektaşı Ali Sinan Demir'den boşandı.

Kariyeri boyunca pek çok dizide rol alan oyuncu Ayşegül Günay ile Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı Tursun karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Ali Sinan Demir’in 21 yıllık evliliği tek celsede bitti.

BOŞANMANIN NEDENİ FİKİR AYRILIKLARI

2002 yılında evlenen ve iki çocuğu bulunan çift, iddiaya göre zaman içinde fikir uyuşmazlığı yaşamaya başladı. Ayşegül Günay, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak anlaşmalı boşanma davası açtı. Günay, dilekçesinde eşiyle fikren ve ruhen anlaşamadıklarını belirtti.

Oyuncu çift Ayşegül Günay ile Ali Sinan Demir'den kötü haber! Tek celsede boşandılar

21 YILLIK EVLİLİK 5 DAKİKADA BİTTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen boşanma davasına Ayşegül Günay ile Ali Sinan Demir birlikte geldi. Yaklaşık 5 dakika süren duruşma sonucu mahkeme, çiftin boşanmasına karar verdi. Protokol gereği taraflar, birbirinden tazminat, nafaka veya mal rejimine dayalı herhangi bir alacak talebinde bulunmadı.

 

 

 

Oyuncu çift Ayşegül Günay ile Ali Sinan Demir'den kötü haber! Tek celsede boşandılar ile ilgili etiketler Ayşegül Günay Ali Sinan Demir boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.