Oyuncu Cansu Tosun imaj tazeledi! işte yeni hali

Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren 33 yaşındaki oyuncu Cansu Tosun imaj değiştirdi. Bir çocuk annesi olan genç oyuncu uzun saçlarını kısacık kestirdi. Yeni halini sosyal medya hesabından paylaşan Tosun'un pozuna 2018 yılında hayatını birleştirdiği eşi kayıtsız kalmadı.

Oyuncu Cansu Tosun saçlarına kıydı. Neredeyse beline kadar uzanan saçlarına veda eden oyuncu yeni imajını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Oyuncunun yeni imajını eşi Erkan Kolçak Köstendil çok beğendi. Eşinin Instagram'da yayınladığı fotoğrafının altına koyduğu kalp emojisi dikkat çekti.

Oyuncu Cansu Tosun imaj tazeledi! işte yeni hali

2018 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncular Erkan Kolçak Köstendil (38) ile kendisinden 5 yaş küçük olan Cansu Tosun, ilk oğulları Marsel'i geçen yıl Temmuz ayında kucaklarına almışlardı.

Oyuncu Cansu Tosun imaj tazeledi! işte yeni hali

Bir dönem Bursaspor altyapısında kalecilik yapan Erkan Kolçak Köstendil, rol aldığı 'Çukur' dizisinin bitmesiyle Hollanda Amatör Ligi takımlarından Amsterdam Gençlerbirliği'ne transfer olmuştu. Çift bir süre önce Hollanda'ya taşınmıştı.


Oyuncu Cansu Tosun imaj tazeledi! işte yeni hali

 

Oyuncu Cansu Tosun imaj tazeledi! işte yeni hali ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram Cansu Tosun Erkan Kolçak Köstendil imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.