Oyuncu Billur Kalkavan'ın anne acısı! Kötü haberi bu sözlerle duyurdu

58 yaşındaki ünlü sunucu ve oyuncu Billur Kalkavan'ın annesi Nuyan Kalkavan 91 yaşında vefat etti. Annesinin kaybıyla sarsılan Kalkavan acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Ünlü oyuncu Billur Kalkavan anne acısıyla sarsıldı. 91 yaşındaki Nuyan Kalkavan bu sabah hayatını kaybetti. Kalkavan annesiyle çekilmiş çocukluk fotoğraflarını Instagram'dan paylaşarak acı haberi duyurdu.

Oyuncu Billur Kalkavan'ın anne acısı! Kötü haberi bu sözlerle duyurdu


"ANNEM BABAMIN YANINA GİTTİ"

Verdiği bir röportajda çok güzel bir çocukluk geçirdiğini, ve hiç kötü anısı olmadığını söyleyen Billur Kalkavan duyduğu üzüntüyü şu sözlerle dile getirdi;

"Bana ve kardeşim Rıza'ya can veren güzel annem bu sabah babamın yanına gitti. Tam 91 sene harika bir hayatı, nice şahane arkadaşı, müthiş anıları oldu. Bana göre dünyanın en iyi annesiydi. Ne mutlu bana ki bu yaşıma kadar seninle beraber olabildim. Senin kızın olduğum için de dünyanın en şanslı kızıyım. Babaya ve tüm dostlara selam söyle güzel annem. Nasıl olsa bir gün buluşacağız. Önemli not: Cenaze 27 Ekim çarşamba saat 12:00'de Zincirlikuyu mezarlığı camisinden kalkacaktır. Duası pandemiden dolayı özel olarak okutulacaktır."

Oyuncu Billur Kalkavan'ın anne acısı! Kötü haberi bu sözlerle duyurdu

 

 

Oyuncu Billur Kalkavan'ın anne acısı! Kötü haberi bu sözlerle duyurdu ile ilgili etiketler Billur Kalkavan Nuyan Kalkavan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.