Oyuncu Aytaç Şaşmaz koronavirüse yakalandı

Dünya geneline hızla yayılan koronavirüs salgını dizi setlerini de vurdu. Hekimoğlu dizisinin 'Emre'si Aytaç Şaşmaz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Söz dizisindeki Uzman Çavuş Feyzullah karakteriyle yıldızı parlayan ve şimdilerde ise Hekimoğlu dizisiyle izleyici karşısına çıkan Aytaç Şaşmaz'ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Oyuncu Aytaç Şaşmaz koronavirüse yakalandı

Birçok dizinin setinde koronavirüs paniği yaşanırken bir kötü haber de Aytaç Şaşmaz'dan geldi. Başrollerini Kaan Yıldırım, Timuçin Esen, Belçim Bilgin, Damla Colbay, Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Aytaç Şaşmaz'ın üstlendiği Hekimoğlu dizisinde korona vakası görüldü.

ÇEKİMLERE ARA VERİLDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinin setinde koronavirüs paniği yaşandı. Dizinin Başrol oyuncularından Aytaç Şaşmaz koronavirüse yakalandı. Genç oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumu hakkında bilgi verdi.


''LÜTFEN ÖNEMLERİNİZİ ALMAYI UNUTMAYIN''

Çekimlerine ara verilen dizinin 'Emre'si Aytaç Şaşmaz evinde karantinada olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı; "Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim, çok şükür iyiyim. Karantinamın 9. günündeyim. Yarın her şey geçecek. Sayıların bu kadar çok arttığı bu günlerde lütfen maske takıp, önlemlerinizi almayı unutmayın.''



Oyuncu Aytaç Şaşmaz koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Aytaç Şaşmaz hekimoğlu dizi seti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.