Oyuncu Ayşegül Çınar'a zorlama hapis talebi

Aracında uyuşturucu madde bulunduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan oyuncu Ayşegül Çınar, maddeyi eski erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu’nun aracına koyduğunu iddia etmişti. Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ile eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu arasında sular durulmuyor.

Aracından 19 gram uyuşturucu madde çıkan 22 yaşındaki oyuncu Ayşegül Çınar, "Dava sonuçlandığında belgelerle karşınıza çıkacağım, kadına yönelik bir şiddet var" diyerek bu tarz şeylerle gündeme gelmek istemediğini ifade etmişti.

Oyuncu Ayşegül Çınar'a zorlama hapis talebi

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI 

Kendisinin korkunç bir iftiranın kurbanı olduğunu öne süren Furkan Çalıkoğlu ise Aile Mahkemesi'ne başvurarak Ayşegül Çınar’a 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

'ZORLAMA HAPSİ' TALEBİNDE BULUNDU

Ancak Çınar’ın bir televizyon kanalına katılarak kendisi hakkında karalama kampanyası başlattığını ve tedbir kararını ihlal ettiğini iddia eden Çalıkoğlu, bu defa ‘zorlama hapsi’ talebinde bulundu.

Oyuncu Ayşegül Çınar'a zorlama hapis talebi - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Arkadaşlarıyla Beylikdüzü'ndeki bir mekanda eğlendikten sonra Etiler'deki evine gitmek için otomobille yola çıkan Çınar, aracında uyuşturucu olduğu ihbarını alan polis tarafından Etiler girişinde durdurulmuştu.

Otomobilde yapılan aramada, bagaj kısmında 19 gram uyuşturucu madde bulunmuş, gözaltına alınan oyuncu Ayşegül Çınar, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürülmüştü.

Aracında 19 gram uyuşturucu madde bulundurması nedeniyle eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile gözaltına alınan Ayşegül Çınar, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılmış, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Polis amirliğindeki sorgusunda uyuşturucunun kendisine ait olmadığını söyleyen Çınar, eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun intikam için koymuş olabileceğini iddia etmişti. Ayşegül Çınar, geçtiğimiz yıl başında, restoranda tartıştığı eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tarafından tehdit edildiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu.

Oyuncu Ayşegül Çınar'a zorlama hapis talebi ile ilgili etiketler dava uyuşturucu ayşegül çınar FURKAN ÇALIKOĞLU uzaklaştırma kararı zorlama hapsi hapis istemi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.